UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! TV8'İN YENİ PATRONU ACUN ILICALI, SATIN ALMA SÜRECİ VE KANALIN HEDEFLERİYLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI!

FLAŞ! TV8'İN YENİ PATRONU ACUN ILICALI, SATIN ALMA SÜRECİ VE KANALIN HEDEFLERİYLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI!

FLAŞ! TV8'İN YENİ PATRONU ACUN ILICALI, SATIN ALMA SÜRECİ VE KANALIN HEDEFLERİYLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI!

Acun Ilıcalı'dan iddialı TV8 açıklaması

TV8 kanalını satın almasıyla medyada dengeleri değiştiren Acun Ilıcalı, TV 8'i satın almasını ve hedeflerini Kanaltürk'te Candaş Tolga Işık'a anlattı.

"İDDİALI PROGRAMLAR EYLÜL'DE"

Katıldığı canlı yayında konuşan Acun Ilıcalı, Haziran ayına kadar Star TV'de program yapmaya devam edeceğini ve Haziran'a kadar da TV 8'de iddialı programlar yapmayacağını açıkladı. Eylül ayından itibaren TV 8'deki yeni projelerini ekrana süreceğini belirten Ilıcalı, yenilenen TV8’de dizi filmler olmayacağını, ama sit-com olacağını söyledi.

"İLK 3 KANAL ARASINA GİRERİZ"

Önümüzdeki sene yılbaşına kadar ilk 3 kanal arasında olacaklarını söyleyen Ilıcalı, "Aralık 2014’te ilk 3 kanaldan biri oluruz. Hayatımın hiçbir döneminde televizyon kanalı satın alayım diye bir düşüncem olmadı. Ama hep risk aldım. Son dönemde hissettiğim bir olaydı. Kanal alma düşüncesi zamanı geldi dedim ve bunu yaptım" dedi.

"HABERİN KALDIRILMASI"

Haberin kaldırılması.. Siyasi baskı mı geldi? Komik bir durum oldu, siyasi baskı gelse haber yapma diye mi gelir haber yap diye gelir. Haber benim bilmediğim bir konu. Bana göre bütün gün insanlar haberleri internetten takip ediyor. Akşam haber seyretmek gibi bir motivasyonları kalmıyor bence. Zaten haber veren çok kanal var. Bizde de olmayıversin.

"BELGESEL YAYINLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Belgesel yayınlamayı düşünüyorum. Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarca bir belgeseli büyük bir heyecanla izledik. Belki para kazanmayabilir ama yayının bir bölümünde denemek istiyorum. Sonuçta kanal benim..

"TV 8 İLK TERCİHİMDİ"

TV8 kanalının ilk tercihi olduğunu da belirten Acun Ilıcalı, "Benim kendi programlarımı taşıyabileceğim bir yer olarak TV8’i gördüm. TV8 birinci tercihimdi. Allah yardım etti ve birinci tercihime kavuştum.

Mehmet Nazif Günal ile tanışmıyordum. Sağolsun Abiş Bey var, eski genel müdürü o bizi tanıştırdı. Buluştuk ona nasıl bir kanal yapacağımı anlattım. Hiç pazarlık yapmadık. Anladı ki Acun kazandığını televizyona yatırıyor. Kanalı satmayı kabul etti. Teşekkür ediyorum kendisine. Bir iki gün içinde kanala gideceğim. Teknik direktör gibi düşün biri takıma gitse kendi ekibiyle gelir. Ben de 150 kişilik ekibim var ne yapayım onları getirmeyeyim mi?"

"AYRILIRKEN DE SAMİMİ KONUŞTUK"

"Show TV’den ayrıldığımda 5 kanaldan teklif aldım. Hepsi bana çok iyi davrandı. Ferit Şahenk benimle bir konuşma yaptı. 5 dakika sürdü. Duygusal bölüme çok girdi. Ben iletişim kurup insanlara dokunabiliyorum. Ferit Bey güzel bir konuşma yaptı benimle ve benim silahımla beni vurdu. Bana dokundu. Ben de 5. dakikada ben sizinle çalışacağım dedim. Ayrılırken de samimi konuştuk."

"HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK"

"Haleti ruhiyem değişmediği için medya patronu oldum. Eğer değişseydi olmazdım. 1 hafta önce Acun Medya'nın patronuydum. Son 10 yıldır patronluk yapıyorum. Şu an sadece ekonomik olarak çok üst düzeydeki bir kanalın patronu olacağım ama ne değişecek diye soruyorsan hiçbir şey değişmeyecek. Senin programın verdiği pantolonu giydim şuan. Biraz evvel şort terlikti. Ferit Bey'le görüşürken son dakika arabada pantolon giyiyorum. Kanalı satın alıcaz kıyafetimi kapının önünde değiştirdim. Çok önemli resmi konuşmalarda mutlaka pantolon giyerim."

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13