UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! AHMET ÇAKAR'DAN, BEŞİKTAŞLILARI ÇOK KIZDIRACAK AÇIKLAMA! "TÜRKİYE'DE 2.5 BÜYÜK VARDIR" DİYEN ÇAKAR, NE İMA ETMEK İSTEDİ?

FLAŞ! AHMET ÇAKAR'DAN, BEŞİKTAŞLILARI ÇOK KIZDIRACAK AÇIKLAMA! "TÜRKİYE'DE 2.5 BÜYÜK VARDIR" DİYEN ÇAKAR, NE İMA ETMEK İSTEDİ?

FLAŞ! AHMET ÇAKAR'DAN, BEŞİKTAŞLILARI ÇOK KIZDIRACAK AÇIKLAMA! "TÜRKİYE'DE 2.5 BÜYÜK VARDIR" DİYEN ÇAKAR,  NE İMA ETMEK İSTEDİ?

Ahmet Çakar'dan olay sözler

Beşiktaşlılar bu açıklamaya çok kızacak

Ahmet Çakar , Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Beşiktaş taraftarını kızdıracak açıklamalar yaptı.

"Türkiye'de 2.5 büyük vardır" diyen Ahmet Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Türkiye'de 2.5 büyük vardır. Beşiktaşlılar kızmasın ama Türkiye'de en sevilen ve en sevilmeyen 2 takım vardır. Bunlar Fenerbahçe ve Galatasaray'dır. Beşiktaş ikisine birden kızar. Seni kıskandı diyen rakibin seni yıllardır Kadıköy'de darmadağın ediyor" 

"SİZ BİRBİRİNİZİ YEDİNİZ"

"Bu sene şampiyonluğun en büyük favorisi Fenerbahçedir. Çünkü 2 sezondur yaşadıklarına rağmen yıkılmadılar. Ama siz birbirinizi yediniz. Çirkin kovulmalar ve söylemler var. Galatasaray'ın ikinci olması bile zor. Mancini'ye verilen büyük paralar var. Fenerbahçe kansere yakalanmasına karşın ayakta kaldı ama Galatasaray içteniçe eriyor. Niye bu hale geldin? Bütün bu uyuşmazlıklardan geldin. G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'nde ilk ikiye kalacağını sanmıyorum grupta. Üçüncülük belki. Şampiyon nasıl oacaksın? Rakibin almışbaşını gidiyor. En az senin kadar iyi, senden iyi. G.Sray'da büyük sıkıntılar olabilir."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13