UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! "BENİM DÜNYAM" FİLMİNİN BAŞROL OYUNCULARI UĞUR YÜCEL VE BEREN SAAT'TEN, GAZİANTEP ÇIKARTMASI!

FLAŞ! "BENİM DÜNYAM" FİLMİNİN BAŞROL OYUNCULARI UĞUR YÜCEL VE BEREN SAAT'TEN, GAZİANTEP ÇIKARTMASI!

FLAŞ! "BENİM DÜNYAM" FİLMİNİN BAŞROL OYUNCULARI UĞUR YÜCEL VE BEREN SAAT'TEN, GAZİANTEP ÇIKARTMASI!

Benim Dünyam'dan Gaziantep çıkartması

Beren Saat ve Uğur Yücel’in başrollerini paylaştığı Benim Dünyam filminin Gaziantep galası yapıldı.

Görme ve işitme duyularını kaybeden ve bu nedenle çevresiyle uyumsuz bir çocuk olan Ela ile ablasını aynı sebep ile kaybetmiş Mahir Hoca’nın yollarının kesişmesi ve birbirlerine adanan umut hikayesini konu alan “Benim Dünyam” filmi İstanbul, Berlin ve Bursa'nın ardından Gaziantep'te de gala yaptı.

Benim Dünyam'ın Gaziantep galasına, filmin başrol oyuncuları Beren Saat ve Uğur Yücel katıldı.

Büyük ilgiyle karşılandı

Ela’nın Mahir Hoca’yla birlikte karanlıktan aydınlığa giden hikayesi seyircisini etkisi altına alan ve kısa sürede yılın en çok izlenen filmlerinden biri olan Benim Dünyam'ın Gaziantep galası Sankopark Avşar sinemalarında gerçekleşti. Uğur Yücel ve Beren Saat'in de yer aldığı galaya yüzlerce Gaziantepli katıldı. Film öncesinde seyircilere kısa bir konuşma yapan Uğur Yücel, "Filmlerin genelde İstanbul galaları yapılır ama filmi sadece İstanbul için değil tüm Türkiye için yapıyoruz. O yüzden gönül ister ki her şehrimizdeki izleyicilerimizle buluşabilelim. Bu nedenle bugün de sizlerle filmimizi paylaşmaya geldik" diye konuştu.

Benim Dünyam'ın soundtrack'i çıkıyor

Sessizliğin sese, karanlığın aydınlığa dönüştüğü “Benim Dünyam” filminin, müziklerinin yer aldığı albüm Kasım ayının 3.haftasında tüm müzik marketlerde ve dijital satış platformlarında yerini alacak. Beğeni ve ilgiyle izlenen filmin gişe başarısının ardından unutulmaz hikayenin unutulmayacak melodileri de müzik severlerin arşivinde yerini alacak. 21 enstrümantal eserin yer aldığı albümde tüm beste, düzenleme ve orkestrasyonlar Tamer Çıray’a ait.

Altyazılı versiyon da vizyona giriyor

Benim Dünyam filminin, İstanbul, İzmir ve Ankara’da  bu hafta itibariyle altyazılı versiyonları da vizyona giriyor.  “Benim Dünyam” özel altyazılı versiyon, İstanbul Altınuzade Capitol, Ankara Taurus AVM Cinemarine ve İzmir Cinemaximum (Optimum) sinemalarında gösterime girecek. Filmin altyazılı gösterimleri önümüzdeki günlerde farklı sinemalarda da izleyicisine ulaşacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13