UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AZİZ YILDIRIM, KULÜP DERGİSİNE SON GÜNLERİN TARTIŞILAN KONUSUNU DEĞERLENDİRDİ: “F.BAHÇE'NİN İÇİNE SİYASET GİRMEZ!”

AZİZ YILDIRIM, KULÜP DERGİSİNE SON GÜNLERİN TARTIŞILAN KONUSUNU DEĞERLENDİRDİ: “F.BAHÇE'NİN İÇİNE SİYASET GİRMEZ!”

AZİZ YILDIRIM, KULÜP DERGİSİNE SON GÜNLERİN TARTIŞILAN KONUSUNU DEĞERLENDİRDİ: “F.BAHÇE'NİN İÇİNE SİYASET GİRMEZ!”

Aziz Yıldırım kulüp dergisine son günlerin tartışılan konusunu yazdı.“Fenerbahçelilik bir üst kimliktir. Her türlü siyasi, kültürel, dinsel ve hatta düşünsel farklılıkları gururla taşırız. Ancak sportif mesajların dışındaki söylem ve eylemlerin kulübümüzden uzak tutulması yolunda kararlıyız.”

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulüp üzerinde artan siyasi vurguların kendilerini fazlasıyla rahatsız ettiğini açıkladı. Kulübün resmi dergisinden seslenen Yıldırım şunları kaydetti:

“Tüm kamuoyu şunu çok iyi bilmelidir ki, Fenerbahçelilik bir üst kimliktir ve F.Bahçe bu üst kimliğin altında, her türlü siyasi, kültürel, dinsel ve hatta düşünsel farklılıklar taşımakta ve bununla da gurur duymaktadır... F.Bahçe’yi dünyanın örnek kulüplerinden biri yapma konusunda kararlı olan bizlerin, sportif mesajlar dışındaki söylem ve eylemlerin kulübümüzden uzak tutulması yolunda aynı kararlılık ve hassasiyette olduğumuz bilinmelidir.”

‘BÜYÜKLÜK, GERİDE BIRAKABİLMEKTİR’

 “BÜYÜKLÜK, geride bırakabilmektir...” başlıklı yazısında yeniden başkan seçildiği kongreye de değinen Yıldırım şu yorumu yaptı: “Öncelikle Fenerbahçesi’ne sahip çıkmak için koşup gelen tüm F.Bahçelilere, Aziz Yıldırım’a oy versin vermesin herkese şükranlarımı sunuyorum. Onlar, kopartılan tüm yaygaralara rağmen F.Bahçe için son karar merciinin genel kurul ve sarı lacivert sandıklar olduğunu ortaya koyanlardır. Onlar ki, F.Bahçe’nin büyüklüğünü, demokrasiye olan bağlılığını, olgunlukla kardeşçe ve barış içerisinde haykıran 9 bin 380 kişi ve mazeretleri nedeniyle katılamayan ve bu şölene rakibimiz olarak dahi katkı sağlayan tüm Fenerbahçelilerdir.”

HAKİME HAKARET ETMEDİM

ESKİ yönetici Recep Özcan’a ve görevli hakime hakaret ettiği gerekçesiyle 5 yıl 4 aya kadar hapisle yargılandığı davada hazır bulunan Aziz Yıldırım, “Ben Özcan’ın hakkında açılan davaları vurgulamak ve halen yargılandığını ifade etmek için bu sözleri sarf ettim. Rüşvet olayının da hakim ile ilgili olmayıp, müşteki Recep Özcan’ın Konya’daki bir hakime rüşvet vermekten yargılandığı hususunu vurguladım” diyerek beraatini istedi. Mahkeme, savunma ve delillerin sunulması için ertelendi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13