UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! KANAL D, UZUN SÜREDİR EKRANDAN UZAK KALAN TİMUÇİN ESEN'İN ROL ALDIĞI "VİCDAN"LA ATAĞA HAZIRLANIYOR!

FLAŞ! KANAL D, UZUN SÜREDİR EKRANDAN UZAK KALAN TİMUÇİN ESEN'İN ROL ALDIĞI "VİCDAN"LA ATAĞA HAZIRLANIYOR!

FLAŞ! KANAL D, UZUN SÜREDİR EKRANDAN UZAK KALAN TİMUÇİN ESEN'İN ROL ALDIĞI "VİCDAN"LA ATAĞA HAZIRLANIYOR!

TİMUÇİN ESEN VE AHU TÜRKPENÇE KANAL D'DE

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Timuçin Esen, Kanal D'nin yeni dizisi 'Vicdan'la yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor... Yıllardır yapımcıların proje kabul ettiremediği Timuçin Esen'in kabul ettiği bu dizinin, yılın projesi olma sinyalleri verdiği, teaser'da görülüyor.

Esen'in başrolü Ahu Türkpençe'yle paylaşacağı dizinin yapımcılığını, avukat Ömer Durak ve Cengiz Deveci üstleniyor.

Senaryosu Murat Taşkent tarafından kaleme alınan "Vicdan"ın yönetmen koltuğunda Feride Kaytan oturuyor...

"VİCDAN", SEVENLERİN KALBİNİ 12'DEN VURACAK

İstanbul'da hayat bulan dillere destan bir aşkın, yıllar sonra tekrar canlanmaya başlamasını konu alan "Vicdan", özellikle aşk ve ayrılık acısı yaşayanların duygularına tercüman olacak gibi görünüyor... Ve diziye konu olan masalsı aşkın kahramanlarını, Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe canlandırıyor... Kanal D, uzun süredir ekrandan uzak kalan Timuçin Esen'in rol aldığı "Vicdan"la atağa hazırlanıyor...

İŞTE "VİCDAN"IN HİKAYESİ

Yıllar sonra mahallesine geri dönmeye karar veren Keriman; ailesinin ve mazide kalan büyük aşkı Yunus'un hayatında tüm taşları yerinden oynatır. Efsane aşıklar Keriman ve Yunus'un yeğenleri Müge ve Emre'nin de teyzesi ve dayısı gibi birbirlerine aşık olmaları da kaderin garip bir cilvesidir. Aradan gecen yıllar içinde Yunus, giderek zenginleşmiş önemli bir işadamı olmuştur. Ortağının kızıyla nişanlanan Yunus, Keriman'ın gelmesiyle eski aşkını unutamadığını  fark eder. Yunus'un hayatındaki en büyük zaafı Keriman'dır. Keriman da bu kadar yıl sonra bile hala ona ilk gün ki kadar aşıktır. Ne yazık ki, sadece Keriman'ın bildiği aşılamaz bir engel vardır Yunus'la aralarında. Bu engel Keriman'ın hem Yunus'a hem de ailesine karşı soğuk ve anlaşılmaz davranmasına sebep olur.

Yunus'un yeğeni Emre'nin  yapacağı büyük hata, Keriman'la Yunus'un yollarını yeniden kesiştirir. Emre'nin hatası hem kendisini hem Müge'yi hem de iki tarafın ailelerini büyük bir utancın içerisine sokar.

VİDEO! "VİCDAN"IN BÜYÜK SES GETİREN TEASER'I

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvicdan  kanal d  timuçin esen  ahu türkpençe