UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEHMET ALİ ERBİL’İN OĞLU ALİ SADİ, SEMPATİKLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ!

MEHMET ALİ ERBİL’İN OĞLU ALİ SADİ, SEMPATİKLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ!

MEHMET ALİ ERBİL’İN OĞLU ALİ SADİ, SEMPATİKLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ!

Her bayramı Kıbrıs'ta çalışarak geçiren Mehmet Ali Erbil bu Kurban Bayramı'nda da geleneği bozmadı.

Yine bayramda çalışmak için yollara düştüğünü söyleyen şovmen Mehmet Ali Erbil, havalimanında kendisini karşılamakla görevli kadın görevliye yapmadığını bırakmadı. Kapıda yanındaki ağabeyi ve oğlu Ali Sadi ile kendilerine “Hoşgeldiniz” diyerek, karşılayan görevli kadının aniden elini öpen Erbil, yine muzipliğini gösterdi. Gazetecilerin fotoğraflarını çektiğini fark edince “Hanımefendi bizi çok güzel karşıladı” diyerek gülen Mehmet Ali Erbil, kadın görevliyi çapkın bakışlarıyla adeta markajına aldı.

ALİ SADİ BABASININ İZİNDE

Ardından oğlu ile check-in işlemlerini yaptırmak için bankoya giden ünlü şovmenin küçük oğlu Ali Sadi de babasının izinde olduğunu gösterdi. Bilet işlemleri yapılırken önce basküle çıkan Ali Sadi daha sonra görevlilerin işlem yaptığı masanın üzerine çıkıp, hem babası hem de amcasına elindeki oyuncağıyla sataştı.

Ardından oğlunu kucağına alıp pasaport noktasına giden Erbil, kurban bayramı hakkında “Ben kesiyorum her sene, o tartışmaların dışındayım. Din bunu niye koymuş et bulamayanlar yiyemeyenlere yardım edip paylaşmak için” diye cevap verdi. Erbil yeni televizyon projeler için ise ocak ayını beklediğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13