UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYAZ’A HASTAYIM DİYEN ROBERTO CARLOS ÇAPKINLIK TURUNDA ORTAYA ÇIKTI!

BEYAZ’A HASTAYIM DİYEN ROBERTO CARLOS ÇAPKINLIK TURUNDA ORTAYA ÇIKTI!

BEYAZ’A HASTAYIM DİYEN ROBERTO CARLOS ÇAPKINLIK TURUNDA ORTAYA ÇIKTI!

Beyaz’a ‘Hastayım’ dedi çapkınlık turuna çıktı

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, hasta olduğu gerekçesiyle “Beyaz Show”a katılmaktan son anda vazgeçti. Ancak canlı yayın saatinde iki kadınla Reina’dan çıkarken görüntülendi.

Roberto Carlos, önceki gece Kanal D’de ekrana gelen “Beyaz Show”a katılmaktan son anda vazgeçti, hasta olduğu için yayına çıkamayacağını bildirdi. Ne var ki canlı yayın saatinde Reina’daydı. Tek geldiği mekanda iki kadınla yakınlaşan teknik direktör, çıkışta yeni arkadaşlarıyla objektife yakalandı. Taksiye binecekleri sırada patlayan flaşlar, Roberto Carlos’u tedirgin etmedi; aksine zafer işareti yaparak keyfinin ne kadar yerinde olduğunu gösterdi. Takside iki kadın arkadaşının ortasına oturan eski futbolcu son derece rahattı ama yanındakiler yüzlerini gizlemek için büyük çaba gösterdi.

CANLI YAYINDA ÖZÜR DİLEDİ

Roberto Carlos, gece turuna çıkmadan kısa süre önce “Beyaz Show”a telefonla bağlandı, yayına çıkamadığı için kanal yöneticileri ve sunucu Beyazıt Öztürk’ten özür diledi. Hasta olduğu için stüdyoya gelemediğini belirten Carlos, “Bir sonraki davetinizde eminim çok eğleneceğiz” dedi.

BEYAZIT ÖZTÜRK KENDİ PROGRAMINDA KANAL D YÖNETİMİNE NEDEN İSYAN ETTİ?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13