UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİLLİ TAKIMLAR TEKNİK DİREKTÖRÜ FATİH TERİM, TARİHİ ESTONYA VE HOLLANDA MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

MİLLİ TAKIMLAR TEKNİK DİREKTÖRÜ FATİH TERİM, TARİHİ ESTONYA VE HOLLANDA MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

MİLLİ TAKIMLAR TEKNİK DİREKTÖRÜ FATİH TERİM, TARİHİ ESTONYA VE HOLLANDA MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Fatih Terim yarın akşam oynanacak olanm Estonya öaçı onca yine bu ülkede basın toplantısı düzenliyor..

Terim'in konuşmasından satırbaşları şöyle;

* Estonya'yı yenmek zorundayız. Bunun dışında bir sonuç bizi mutlu etmeyecek. Bu zihniyette olacağız. Eğer bir noktaya gelmek istiyorsak bu tür maçları kazanmamız gerekiyor. Psikolojik durumumuz aynı değil . Biz şu anda baskı altındayız.. Yarın bir gün bahane ortaya sürmeden çıkıp oynamalıyız... Umarın Hollanda maçını final haline getirebilecek bir sonuç alırız.

* Hollanda ile son dakikada gelen penaltı golüyle 2-2 berabere kalmış bir Estonya'ya karşı dikkatli olmalıyız.

* Ben futbol hayatımda çok fazla bahane ve sebebe sığınan birisiyim ki hep bunları kaldırmak için uğraştım. Derbiler hep olmalı. Derbi her ülkede bayram havası biçiminde takip edilen bir olaydır. O yüzden sahada yaşananların sahada kaldığı bir olaydır. Volkan ile Onur bunu kendi arasında halledildi. Bu tip olaylar sorun olmamalı benim olduğum yerde olmazda. Benim görev değişkliğimin oyuncular üzerinde olumsuz bir etki yarattığını düşünüyorum.

* Daha öncede bu görevi bırakırken sitem ettiğim bir konu vardı. 1 ay sonra aynı takımı bulamıyoruz. Şimdi de öyle geçtiğimiz maçta oynayan ilk 11'den 3 sakatımız var. Bu istikrar problemi yaratıyor. Ama genel olarak oyuncularımın performansından memnunum.

 

*Kişisel olarak şu anda mutluluğum da mutsuzluğum da var... Ama aklımda sadece Estonya ve Hollanda maçları var.

*Sakatlanan Nuri Şahin yerine birisini çağırmadım. Elimdeki oyuncular yeterli gibi geldi. Aslına Estonya maçı öncesinde yeni bir uygulamaya başlayacaktım. Ama onu başka bir maça bıraktım. Bundan sonra açıklanan kadroya 4 isimde bekleme şistesi şeklinde açıklayacağım. Kadromda bir sakatlık olursa o 4 isimi milli takım kadrosuna dahil edeceğiz.

* Kendimi tamamen Estonya ve Hollanda maçlarına konsantre ediyorum. Ama son 2 buçuk yıl ve 2 buçuk haftada yaşadıklarımı açıklamayacağım anlamına gelmiyor. Galatasaray'ın bir üyesiyim ve öylece her yerde konuşamam. Ama bu süreçte duyduğumuz okuduğumuz her şeyden şüphe duyduk. DOğru bilgi olduğunu bildiğimiz haberlere temkinli yaklaştım. Ve yakın zamanda kimsenin aklında bir soru işareti kalmayacak.

* Küçük bir düzeltme yapmak istiyorum. Benim milli takımda mayıs ayına kadar sözleşmem yok, sadece sözüm var...

* Kalede Volkan başlayacaki ileride Burak ve Umut olacak...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfatih terim