UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY’DA BÜYÜK KAVGA! HANGİ FUTBOLCULAR BİRBİRİNE GİRDİ!

GALATASARAY’DA BÜYÜK KAVGA! HANGİ FUTBOLCULAR BİRBİRİNE GİRDİ!

GALATASARAY’DA BÜYÜK KAVGA! HANGİ FUTBOLCULAR BİRBİRİNE GİRDİ!

Ofsaytı ne zaman öğreneceksin? Sana mı soracağım!

Akhisar Belediyespor karşılaşması sonrasında Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile milli oyuncu Burak Yılmaz soyunma odasında tartıştı... Takım arkadaşının eleştirisine bozulan Burak, imalı bir karşılık verdi: “Bana göre hiç oynamamaktan iyidir.” Bu sözler, Sneijder’i iyice çileden çıkardı.

Lig'de namağlup tek takım unvanını 2-1’lik Akhisar yenilgisi ile kaybeden Galatasaray’da 90 dakika sonrasında sinirler gergindi.

Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz arasında Manisa’da ‘ofsayt’ tartışması yaşandı. Sahada Drogba ile 2 dakika boyunca pas tartışması yapan Sneijder, maç bitince de içeride Burak ile daha hararetli bir olay yaşadı.

Galatasaray’ın sahadaki en önemli gol silahı Burak Yılmaz, Akhisar Belediye maçının ilk 16 dakikasında 4 kez ofsayta düşerken, 90 dakika toplamında ise 5 kez ofsaytta kalınca sarı kırmızılıların önemli atakları kesilmişti.

‘DİKKATLİ OLMALIYDIN’

İşte Burak’ın bu durumu, karşılaşma sonrası Wesley Sneijder’in gündemindeydi. Son haftalarda formsuz olan takım arkadaşını eleştiren Hollandalı yıldız, Burak Yılmaz’a, “Ofsayta düşmemeyi ne zaman öğreneceksin” diye çıkıştı. Beklemediği bu tepkiye Burak’ın verdiği yanıt, “Sana mı soracağım” şeklinde oldu. Tartışmanın devamında Sneijder bu kez, “Sürekli ofsaytta kalınır mı? Biraz dikkatli olmalıydın. Birçok atağımız kesildi” ifadelerini kullandı.

KIZDI VE ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

Burak da bu kez daha sert bir yanıtla, “Hiç oynamamaktan iyidir bana göre. Takım için en azından bir şeyler yapmaya çalışıyorum” dedi.

Bu sözlerdeki ima, Sneijider’in iyice sinirlenmesine neden oldu. Wesley Sneijder, Burak’a doğru sinirle yürümeye kalkınca soyunma odasındaki diğer futbolcular araya girdi. Emre Çolak, Sabri ve Drogba, Hollandalı futbolcuyu tuttu ve olayın büyümeden kapatılması sağlandı.

Sneijder, hatırlanacağı gibi iki hafta önce de antrenman sırasında Eboue ile tatrtışmıştı.

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERburak yılmaz  sneijder