UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OKAN BAYÜLGEN HANGİ ÜNLÜ İSİMLERİ YERDEN YERE VURDU?

OKAN BAYÜLGEN HANGİ ÜNLÜ İSİMLERİ YERDEN YERE VURDU?

OKAN BAYÜLGEN HANGİ ÜNLÜ İSİMLERİ YERDEN YERE VURDU?

"Allah Saklasın"

Okan Bayülgen, sosyal medyadan çocuğunun fotoğraflarını paylaşan ünlülere "Çocuk fotoğrafları koyanlar için Allah saklasın diyorum. O eleştiriye açık bir şey değildir. Çocuğunuzun fotoğrafını koyduğunuzda onu herkesle paylaştığınızda onu kötü sözlere de açabilirsiniz" dedi

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, Nokia'nın 41 megapiksel kameralı telefonu Lumia 1020 ile İstanbul'u fotoğrafladı. Konuyla ilgili düzenlenen basın lansmanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Show TV'deki 'Muhallebi Kafa', 'Çıplak Kafa' ve 'Makina Kafa' adlı programlarla ekranlara süper bir dönüş yapan Bayülgen'e basın mensupları yoğun ilgi gördü. Bayülgen gazetecilerle teknoloji, yeni programları, fotoğrafçılık ve sosyal medya konularında sohbet etti. Ünlü şovmen, sorulara her zamanki samimiyetiyle cevap verdi.

Gittiğiniz gezdiğiniz yerleri fotoğraflıyor musunuz. Arşiv yapıyor musunuz?

Evet arşivim var. Ama şey manyağı değilim. Çocuk fotoğrafı çek, günbatımı fotoğrafı çek koy. O fotoğrafların birbirine benzediğini düşünüyorum.

Sosyal medyadan kedi köpek fotoğraflarını paylaşan meslektaşlarınız için ne diyorsunuz?

Allah sıhhat versin diyorum ne güzel kedisi var diyorum. Çocuk fotoğrafları koyanlar için Allah saklasın diyorum. Ben onları yapmıyorum. Ben bir kedi fotoğrafı ya da çocuğa bir küçük köpek aldık onun fotoğrafını koymak istemem. O eleştiriye açık bir şey değildir.

Çocuğunuzun fotoğrafını koyduğunuzda onu herkesle paylaştığınızda onu kötü sözlere de açabilirsiniz. Birçok meşhur insanın başına geliyor. Geçen birisinin başına geldi. Çocuğunun fotoğrafını koymuş. Altına biri "Çocuğun ne çirkinmiş yorumunu yapmış". Anne baba bunu duysa kahrolur.

Her şeyimizi de açmamalıyız. Banyoda fotoğraf çekmemeliyiz. Çok özel şeyler bunlar. Eskiden magazin basınından şikayet edenler şimdi en özel anlarını fotoğraf olarak paylaşıyorlar. Magazin basınından daha iyi paylaşıyorlar. Ben hiçbir şeyimi paylaşmıyorum. Eskiden de sevmiyordum şimdi de sevmiyorum. Bana acayip geliyor "Ben banyodayken falan filan diye".

VİDEO! "BİR MİLYON KİMİN" SEÇMELERİNE KATILAN YARIŞMACI OKAN BAYÜLGEN'İ ÇILDIRTTI! İŞTE O ANLAR!

Kızınız İstanbul'un fotoğrafını göremeyecek mi insanlar?

Bir tane fotoğrafı var. Bir alışveriş merkezinde ikinci kattan gizlice çekilmiş. Onun dışında fotoğraf göremeyeceksiniz inşallah.

Kızınızın teknolojiyle arası nasıl?

Eve televizyon yok ama tablette eliyle her şeyi sıyırmayı biliyor.

Bu durum korkutuyor mu sizi?

Hayır korkutmuyor. Onlar bizden daha ileri başka davranış alışkanlıkları geliştirecekler.

Kızınızın da diğer ünlülerin çocukları gibi büyüyünce magazinden uzak tutmak için neler yapacaksınız?

Çocuğun kişiliğine duyduğun saygıyla onu mümkün olduğu kadar bu dünyanın içinde tutmazsın. En azından eğitimi bitip kendi kişiliği oturup ne yapacağına karar verinceye kadar. Yani kız doktor olacaksa ya da avukat olacaksa niye lüzumsuz bir şöhreti olsun ki. Doktor olacaksa doktor olarak bir şöhreti olsun. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERokan bayülgen