UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELDA ALKOR YAPIMCILARA SİTEM ETTİ!

SELDA ALKOR YAPIMCILARA SİTEM ETTİ!

SELDA ALKOR YAPIMCILARA SİTEM ETTİ!

Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında dağıtılan “Türk Sineması Emek Ödülleri” töreni için Bodrum’da bulunan Selda Alkor, yapımcılara sitem etti

50 yıllık oyuncu olmasına rağmen son dönemde hiçbir projede yer almadığını söyleyen oyuncu, yapımcılardan yana dert yandı:  “Değerimizin öldükten sonra bilinmesinin hiçbir önemi yok. Birçok yeni yapım olmasına rağmen hiç teklif gelmedi. Bu da beni doğal olarak üzüyor. Herhalde bundan sonra kendime gençliğimi oynayacak birisini bulmam gerekiyor ki, teklif gelsin. Zaten dizi sektöründe sentetik konular işleniyor, sadece belli bir kısmın hayatı anlatılıyor. Fakat yapımcılar ve yönetmenler, bu ülkede farklı bir kesimin, gençlerin olduğu kadar yaşlıların da bulunduğunu hatırlasın.”

Acun’a ulaşmaya çalışıyor

Uzun süredir Acun Ilıcalı’ya ulaşmak istediğini söyleyen usta oyuncu, “200’den fazla puzzle yaptım. Bunları hibe ederek bir sergide satılmasını ve gelirinin hayır kuruluşlarına bağışlanmasını istiyorum. Bunu, Acun gibi iyi bir televizyoncu yapabilir. Bu yüzden Acun’a çok ulaşmak istedim ama numarasını bulamadım” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERselda alkor