UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE'NİN YILDIZ GOLCÜSÜ MOUSSA SOW, SUSKUNLUĞUNU BOZDU!

FENERBAHÇE'NİN YILDIZ GOLCÜSÜ MOUSSA SOW, SUSKUNLUĞUNU BOZDU!

FENERBAHÇE'NİN YILDIZ GOLCÜSÜ MOUSSA SOW, SUSKUNLUĞUNU BOZDU!

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Moussa Sow, iki hafta üst üste 18 kişilik maç kadrosuna alınmamasıyla ilgili, 'Bu hocamızın tercihiydi' dedi

Fenerbahçe’nin Senegalli forveti Moussa Sow, Sivasspor ve Kasımpaşa mücadelelerinde görev alamaması hakkında, "Bu hocamızın tercihiydi. Belki bana bir mesaj vermek amacındaydı" dedi. FBTV’ye açıklamalarda bulunan Sow, iki hafta üst üste 18 kişilik maç kadrosuna alınmamasıyla ilgili birçok dedikodu yapıldığını belirterek, "İki hafta sahaya çıkamadım. Birçok dedikodu vardı. Bu hocamızın tercihiydi. Belki bana bir mesaj vermek amacındaydı. Önemli olan çalışmak ve çalışmanın karşılığını alıyoruz. Allah’a şükür çalışmalarımı iyi bir şekilde yürüttüm ve inşallah da böyle devam edeceğim" diye konuştu.

Forma rekabeti yaşanmasının takıma olumlu yönde yansıdığını vurgulayan Sow, "Forma rekabeti her takımda var. Bu rekabet sayesinde ilerleyeceğiz ve kendimizi geliştireceğiz. Rekabetin olmadığı takımlarda oyuncular kendilerini rahat hissedip, performanslarını kaybedebilirler. Rekabet sonrasında ise herkes sahada formasını alabilmek için daha iyi çalışmak zorunda kalıyor" ifadelerini kullandı.

-"Aynı tempoda çalışmaya devam"

Senegalli oyuncu, üst üste kazandıkları 4 maçın takımda moralleri yukarı taşıdığını anlatarak, "Takımın morali için üst üste kazanılan galibiyetler çok önemli. Maçları kazanmaya devam ediyoruz, fakat ayağımızın da bir şekilde yere basması gerekiyor. Kendimizi çok fazla yukarıları da görüp, çok da güvenin sıkıntısını yaşamamak lazım. Aynı ruh ve aynı tempodaki çalışmayla devam edersek, neden daha fazla maç kazanmayalım. Buradaki atmosfer güzel olmazsa tabii ki güzelliği kaybederiz. Ve işler iyi gitmez" şeklinde konuştu.

Eğlenmeyi ve gülümsemeyi bilen ve her zaman birbirleriyle şaka yapabilen bir takımın parçası olduğunu aktaran Moussa Sow, "Fenerbahçe’de kendimizi aile ortamında hissediyoruz. Belki aynı dili konuşmuyoruz ama herkes burada birbirini çok iyi anlıyor. Buraya geldiğimizde herkes birbirleriyle eğleniyor. Birbirimizi görmekten mutlu oluyoruz. Buradakiler birbirinin kıymetini biliyor. Bu bizim işimize artı katkısı olan bir durum" diye görüş belirtti.

Kendisine verdikleri destekten ötürü sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür eden Sow, taraftarların gösterdiği sevgiye layık olabilmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını dile getirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe  sow  ersun yanal