UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA! GALATASARAY ANTRENÖRSÜZ ÇALIŞTI! ANTRENMANDA KAVGA ÇIKTI! İŞTE DETAYLAR!

SON DAKİKA! GALATASARAY ANTRENÖRSÜZ ÇALIŞTI! ANTRENMANDA KAVGA ÇIKTI! İŞTE DETAYLAR!

SON DAKİKA! GALATASARAY ANTRENÖRSÜZ ÇALIŞTI! ANTRENMANDA KAVGA ÇIKTI! İŞTE DETAYLAR!

Galatasaray'da Fatih Terim'in görevden alınmasından sonra sarı-kırmızılı ekipte flaş gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala ve Taffarel, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah idmanına çıkmayarak kendi aralarında bir toplantı gerçekleştirdi. Golcü oyuncu Burak Yılmaz da idmanın ilk yarım saatine katılmadı, antrenmana sonradan dahil oldu. İdmanda takımın başında kondisyonerler yer aldı.

Galatasaray’da dün yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasından son sarı-kırmızılı takımda yeni gelişmeler de yaşanıyor…

GALATASARAY'DA BİR ŞOK DAHA!

Tecrübeli teknik adamın görevden alınmasından sonra en çok merak edilen konulardan biri de yardımcı antrenörler Hasan Şaş, Ümit Davala ve Taffarel’in görevinde kalıp kalmayacağıydı…

Sarı kırmızılı takımın bu sabah yaptığı antrenmanda çıkması gereken yardımcı antrenörler, idmana çıkmadı, 3’ü biraraya gelerek durumları hakkında bir toplantı gerçekleştirdi… Metin Oktay Tesisleri’nde idmanda olan takımın başında ise kondisyoner Scoot Piri yer aldı.

BURAK DA GEÇ GELDİ

Sarı-kırmızılı takımın golcü futbolcusu Burak Yılmaz da Florya’daki antrenmanın ilk yarım saatlik bölümüne katılmadı…

Galatasaray antrenmanında kavga çıktı

Fatih Terim'in görevden alınması ile sıkıntılı bir süreç geçiren Galatasaray'da Eboue ile Sneijder bu sabah yapılan antrenmanda birbirine girdi.

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki cumartesi günü oynayacağı Çaykur Rizespor, maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray antrenmanında gergin dakikalar yaşandı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dün görevden alınan Fatih Terim'den yoksun bu sabah yapılan antrenmanda iki yıldız Emmanuel Eboue ile Wesley Sneijder arasında kavga çıktı.

Sebebi henüz bilinmeyen tartışmayı ayırmak için Selçuk İnan ve diğer oyuncular araya girdi, olay daha da büyümeden engellendi..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfatih terim  hasan şaş  ümit davala