UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANAN HOŞGÖR’DEN ESKİ EŞİ HAMDİ ALKAN HAKKINDA ŞOK İDDİA: “HAMDİ EVİMİ BASIP HAKARETLER EDİYORDU”

CANAN HOŞGÖR’DEN ESKİ EŞİ HAMDİ ALKAN HAKKINDA ŞOK İDDİA: “HAMDİ EVİMİ BASIP HAKARETLER EDİYORDU”

CANAN HOŞGÖR’DEN ESKİ EŞİ HAMDİ ALKAN HAKKINDA ŞOK İDDİA: “HAMDİ EVİMİ BASIP HAKARETLER EDİYORDU”

Canan Hoşgör, eski eşi Hamdi Alkan hakkında çıkardığı '30 metreden daha kısa mesafeden yaklaşmama kararı' hakkında Günaydın’dan Başak Çokan’a konuştu: Evimi basıp hakaretler ettiği için bu yola başvurdum

İşte o röportaj:

HAMDİ BOŞANMAYI İSTEMEDİ

 Eski eşiniz Hamdi Alkan hakkında '30 metreden daha kısa mesafe yaklaşmama' kararını niye çıkarttınız?

Hamdi beni dizi ekibinden bir oyuncu ile aldattığı için boşandık. Çocuklarımız bu durumdan etkilenmemesi için psikologlarla görüştük; onlar da çocukların ruh sağlığı için 1.5 yıl kimseyle birlikte olmamamız gerektiğini söyledi. Yanlış anlaşılmasın; uzmanlar "Çocuklarla birlikte yaşayan ebeveynler, sevgilileri ile birlikte kalmasın" demişti. Ben çocuklarımın ruh sağlığı için mahkemeye başvurdum. Mahkeme de bilirkişi raporunun sonucunda bu mesafeyi belirledi.

Hamdi Bey, bu kararı duyunca nasıl bir tepki gösterdi?

Hamdi ile yakın oturuyoruz. Ben Zekeriyaköy'de bir restoran açmıştım. Hamdi ile sevgilisi, o restoranın yakınına gelmeye başladı. Beni de restorana gelmekle tehdit ettiler, hatta kızıma "Annene söyle çarşıya gelmesin, biz ona kahvaltıya geleceğiz" dediler. Ben de bunun üzerine mahkemenin aldığı kararı açıkladım. Hamdi, birkaç kırıcı şey söyleyip gitti.

Hamdi Bey boşanmak istemiş miydi?

Biz ayrı yaşamaya başladığımızda da, mahkeme sürecinde de "Gel boşanmayalım" dedi. Israrla boşanmak isteyen benim. Hamdi bunu hazmedemedi. Kimseyle birlikte olmamam için evimi satmamam yönünde yasaklar koydu.

EVLİLİK KURUMU BOZULDU

 Büyük bir aşk evliliği nasıl oldu da aldatılmaların yaşandığı ve şiddetin uygulandığı bir kurum haline geldi?

Hamdi, beni ilk aldattığı dönemde tekrar bir araya gelmiştik ama o süreçte aldatılmanın acısını çok ağır bir şekilde yaşadık. Aile olmak, bir ilişki kurmak sancılı bir süreçti ama biz bir karar verdik, niyet ettik, çabaladık ve gerçekten iyi bir noktaya getirdik. İkinci çocuğumuz oldu. Birlikte olduğumuz 22 yılın tamamı kabus gibi geçmedi tabii ki, aksine çok güzel günlerimiz de oldu. Sonra yine aldatmalar başladı, olaylar oldu, evlilik kurumu bozuldu ve boşandık.

Eski eşinizin sizi evden çıkartma isteğini çok acımasızca buldum. Peki neden böyle bir şey yapıyor?

Bir yıldır sürekli olarak "Eve o gelemez, bu gelemez" diyerek bana müdahale etti. Bu baskılar beni bunalttı. Hamdi ayrıca boşandığımız günden bu yana istediği saatte evime pat diye çıkıp geliyor. İşte benim derdim budur. Evimi basıp hakaretler ettiği için uzaklaştırma kararı çıkardım.

ONDAN BİR ŞEY İSTEMİYORUM

 Mal paylaşımı yapmadınız mı?

Ben üzerime olan evleri ve tarlaları bile Hamdi'nin üzerine devretmiş birisiyim. Çocuklar için nafaka ödüyor ama benim bir isteğim yok.

 Şiddet uyguladığı doğru mu?

Geçmişte çıkan bir habere bakarsanız cevabı bulursunuz. Elbette şiddet gördüğüm zamanlarda oldu. İnanın bana savcılığa suç duyurusuna bulunmaya giderken çok ağladım.

Hamdi Alkan ile tekrar bir araya gelir misiniz?

Hayır, böyle bir şeyin olması asla söz konusu değil. Biz süreci yönetemedik.

ÇOCUKLARIMIN TAVIRLARI GARİPLEŞTİ

 Boşanma sürecinde Hamdi Bey'den maddi beklentileriniz olduğu söylendi, doğru mu?

Hamdi ile ayrılırken hiçbir şey talep etmedim. Bu dedikoduları yapan insanları gerçekten anlamıyorum. Ayrılırken bir şey almadığım gibi; Hamdi yazılı olmamak kaydıyla çocukların okul masrafları ile bir de çocuklara bakması için bakıcının parasını ödeyeceğini söyledi. Ancak birkaç ay sonra onu da ödemekten vazgeçti. Hatta ortak olduğumuz ve şu anda çocuklarımla oturduğumuz evden, tapusu onun üzerine olduğu için beni çıkartmak istiyor.

Boşanırken kendinizi sorguladınız mı?

Elbette, özellikle ilk aldatıldığımda ve boşandığımızda 'Nerede hata yapıyorum?' diye kendimi sorguladım. 'Bu ilişki ikinci bir şansı hak ediyor mu?' diye düşündüm. Çocuklarımı babalarından uzak büyütmemek için ikinci kez affettim. Ancak olmayınca, olmuyor.

Çocuklarınızın psikolojisinde herhangi bir sorun var mı?

Henüz tespit ettiğim bir şey yok. Ancak şimdilerde fark ettiğim bazı gariplikler var. Hamdi ile boşanalı bir yılı geçti. Hamdi her istediğinde eve gelip gidiyor. Ben bu durumda çocuklarımı kullanmam.

CANAN HOŞGÖR, ESKİ EŞİ HAMDİ ALKAN VE SEVGİLİSİ GÖRGÜZEL İÇİN “KENDİSİNE YAKLAŞMAMA” KARARI ALDIRDI!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcanan hoşgör  hamdi alkan