UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİLLİ FUTBOLCU İBRAHİM KAŞ’IN BABASINA BÜYÜK ŞOK!

MİLLİ FUTBOLCU İBRAHİM KAŞ’IN BABASINA BÜYÜK ŞOK!

MİLLİ FUTBOLCU İBRAHİM KAŞ’IN BABASINA BÜYÜK ŞOK!

Elazığspor’un formasını giyen İbrahim Kaş’ın Karabük’te oturan babasına ait ganyan bayisi soyuldu. Çelik kasayı ormanlık alana götürüp açan hırsızlar içerisinde bulunan yaklaşık 40 bin TL’yi çaldılar.

Havuzluhan İş Merkezi’nde bulunan Kenan Kaş’a ait ganyan bayisine gece giren hırsızlar, içerisinde 40 bin TL bulunan çelik kasayı taşıyarak işyerinden çıkardılar. Sabah saatlerinde işyerine gelen çalışanlar, soygunu farkederek durumu polise bildirdi. Polis saat 18.00 sıralarında Yenice yolu Yalnızca Köyü mevkiinde ormanlık alanda çelik kasayı buldu. Polis, kasanın açılarak içinde bulunan paranın alındığını tespit ederken, Kenan Kaş aranarak haberdar edildi. Bir çalışanıyla gelen Kenan Kaş çelik kasayı arabasına koyarken, parasını ödediği 1 haftalık tutmuş kuponları da polisten teslim aldı.

Kenan Kaş, çelik kasanın içinde Türkiye Jokey Kulübü’ne gidecek olan 35-40 bin TL dolayında bir paranın olduğunu söyleyerek, "Evraklarımız vardı onlar da yok. Olayı sabah fark ettik. Güvenlik kamerasını yeni aldığımız için taktırmak için zaman olmadı. Gece olay oldu, akşam üzeri en azından kasayı bulduk" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERibrahim kaş  elazığspor