UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERYEM UZERLİ İLE CAN ATEŞ’İ TANIŞTIRAN NEBAHAT ÇEHRE İLK KEZ KONUŞTU!

MERYEM UZERLİ İLE CAN ATEŞ’İ TANIŞTIRAN NEBAHAT ÇEHRE İLK KEZ KONUŞTU!

MERYEM UZERLİ İLE CAN ATEŞ’İ TANIŞTIRAN NEBAHAT ÇEHRE İLK KEZ KONUŞTU!

Meryem Uzerli ile Can Ateş’i tanıştıran Nebahat Çehre Kelebek’ten Gülbahar Karakuş’a konuştu…

İşte röportajın o bölümü:

MERYEM’LE CAN’I PLANLAYARAK TANIŞTIRMADIM

* Meryem Uzerli, ayrıldığı sevgilisi Can Ateş istemediği halde bebeğini dünyaya getirmeye kararlı. Siz bu konuda “Çocuk istemeyen adam zorla baba yapılmaz. Meryem’e ulaşabilseydim bunu söyleyecektim” demişsiniz.

- Öyle bir şey söylemedim. Meryem’in kendi dileği, kendi özgürlüğü. Onun özgürlüğüne neden karışayım, ne hakkım var ki böyle bir şeye söylemeye. Ben size anlattığım gibi kendimi anlattım.

Benim genç yeğenlerim, kardeşlerim, eşleri var, arkadaş gibiyiz. Hayatımda bir gün olsun onların özeline bile girmemişken, başkasının özeline girme hakkını nereden bulayım? O onların kendi yaşam biçimi, tercihleridir.

* Peki bu olanlardan sonra, hiç “Keşke ikisini tanıştırmasaydım” dediniz mi?

- Bir akşam yemeğe gidiyoruz, Meryem de benim meslektaşım ve burada yalnız. “Meryem, arkadaşlarımla yemeğe çıkıyoruz, seni de alayım mı?” diye sordum. “Gelirim” dedi. O gün Can da oradaydı.

Kendileri karar verdiler. “Can, sana Meryem’i getiriyorum” gibi bir durum olmadı ki. Hiçbir şey planlı değildi. İlişkileri de 1,5 yıl gayet güzel devam etti. Meryem’in 30’uncu yaş gününde Can, Meryem’in ailesinin içindeydi. Onlar o yemekte tanıştmış olsa da, onların hayatını takip etmedim ki... Ben zaten daha önce diziden ayrıldım.

MERYEM UZERLİ'NİN BEBEĞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnebahat çehre  meryem uzerli  can ateş