UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL YILLAR SONRA GAZİNO SAHNESİNDE!

SEREN SERENGİL YILLAR SONRA GAZİNO SAHNESİNDE!

SEREN SERENGİL YILLAR SONRA GAZİNO SAHNESİNDE!

Seren Serengil sahnede!

KüçükÇiftlik Park Yeniden Gazino Gecelerinin ikincisinde Seren Serengil ve Fedon sahne aldı. Gecenin sürpriz ismi ise Alişan oldu. Seren Serengilin daveti üzerine sahneye gelen Alişan, kendi şarkılarını seslendirdi. Ayrıca davetliler arasında Sibel Vatandost, Ceri Benardete, Gülşah Saraçoğlu gibi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra Berkay, Tuğba Ekinci, Çiğdem Tunç ve Özgür Aras gibi ünlü isimler vardı.

İstanbul eğlence hayatına nostalji dolu bir soluk getiren KüçükÇiftlik Park Gazino Gecelerinin ikincisinde Seren Serengil ve Fedon sahne aldı. Her iki sanatçı da gazino kültürünü yaşatan KüçükÇiftlik Park ekibini tebrik ederek programına başladı. Yedi yıldır sahnelerden uzak olan Seren Serengil; kostümü, saçı, makyajı ve repertuarıyla dinleyicileri mest etti. Gecede sahne alan ilk isim olan Fedon ise Rumca şarkılardan oluşan repertuarı ve kendine has tarzıyla davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Fedonun ardından sahneye çıkan Seren Serengil, geceye özel tasarlattığı iki kıyafetle göz kamaştırdı. Uzun zaman sonra sahnede olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Serengil, 1950lerden beri eğlence sektörünün kalbinin attığı KüçükÇiftlik Parkta sahne almanın kendisi için çok önemli olduğunu paylaştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseren serengil  alişan