UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURAK YILMAZ'DAN G.SARAYLILARA MESAJ!

BURAK YILMAZ'DAN G.SARAYLILARA MESAJ!

  BURAK YILMAZ'DAN G.SARAYLILARA MESAJ!

Real Madrid'e 6-1 mağlup olarak büyük hayâl kırıklığı yaşayan Galatasaray'da takımın golcü ismi Burak Yılmaz sarı-kırmızılı camiadan özür diledi.

Yıldız futbolcu maçın 77. dakikasında oyundan alınmış ve saha kenarına gelirken sarı-kırmızılı taraftarların protestosuna maruz kalmıştı. Protestolara alkışla yanıt veren Burak'ın kulübe önünde taraftarlar ile küfürleşmişti.

Twitter hesabından çok önemli açıklamalarda bulunen Burak, "Dün hocamızın da dediği gibi öncelikle tüm camiamızdan ve taraftarımızdan özür dilerim. Açıklamaya dilimin varmadığı ruh halime bir de asla unutmayacağım taraftar tepkisi eklenince yaşadığım hayâl kırıklığının boyutu arttı." dedi.

"DAHA ÇOK BEDEL ÖDÜYORUZ"

Burak'ın sözleri şöyle devam etti: "Bizler de pek çoğunuz gibi genciz. Heyecanını, sevincini, hayâl kırıklığını sizden farklı yaşamıyoruz. Galatasaray'a yakışmayacak bir skora imza atmış futbolculardan biri olarak dün gece benim için tarifi zor şeyler yaşandı. Dün geceki skor ve aslında birini hedef almaksızın ağzımdan çıkan sözler için özür dilerim. Ama emin olun geri alınamayacak skorlardan ve sözlerden sizlerden daha çok bedel ödüyoruz. Tekrar tüm taraftarlarımız ve camiamızdan özür dilerim bu şekilde gündeme geldiğim için."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13