UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İMPARATOR İBRAHİM TATLISES NEDEN İSYAN ETTİ?

İMPARATOR İBRAHİM TATLISES NEDEN İSYAN ETTİ?

İMPARATOR İBRAHİM TATLISES NEDEN İSYAN ETTİ?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kendi adını kullanarak Almanya’da restoran açan işletmeciye veryansın etti.

Tatlıses lahmacunları adı ile restoranları bulunan ünlü türkücü Tatlıses, sahte 'Tatlısess' dükkanını görünce twitter hesabından dükkan sahibine veryansın etti.

Tatlıses patentli işletmelerin sahibi olan ünlü türkücü Almanya’da 'Tatlısess' ismiyle dükkan açan işletmeciye çok sinirlendi. Düşüncelerini twitterdan paylaşan ünlü sanatçı, “Bu sahtekar Almanya’daymış avukatım araştırıyor yarın gereken yapılacak merak etmeyin” dedi.

Tatlıses daha sonra hayranlarını ve Tatlıses müşterilerini uyararak, “Ben 50 senede o isme sahip oldum öyle kolay değil iki tane SS harfi koy "Tatlısess KEBAP yok ya kabahat biraz da sizde gitmeyin abi gitmeyin” ifadelerini kullandı.

Son olarak da işletmeciye seslenen Tatlıses, “Kazandığın parayı çocuklarının kursağından nasıl geçiriyorsun arkadaş. O lokmalar boğazlarına dizilmez mi? İBO İBO" diye tiwit attı.

Tatlıses’in konuyla yakından ilgilendiği, başka ülkelerde ve Türkiye’de adını kullanarak dükkan açan yerler var mı diye araştırmaya girdiği öğrenildi. İbrahim Tatlıses’in sahte firma hakkında ise hukuki mücadele başlatacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13