UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BASKETBOL DÜNYASINDA BÜYÜK GERİLİM! HİDAYET TÜRKOĞLU’NDAN, İBRAHİM KUTLUAY’A ÇOK SERT SÖZLER!

BASKETBOL DÜNYASINDA BÜYÜK GERİLİM! HİDAYET TÜRKOĞLU’NDAN, İBRAHİM KUTLUAY’A ÇOK SERT SÖZLER!

BASKETBOL DÜNYASINDA BÜYÜK GERİLİM! HİDAYET TÜRKOĞLU’NDAN, İBRAHİM KUTLUAY’A ÇOK SERT SÖZLER!

A Milli Basketbol Takımı kaptanı Hidayet Türkoğlu, düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamalarla geçtiğimiz günlerde takım hakkında sert sözler kullanan İbrahim Kutluay'a çok sert cevap verdi.

İşte Hidayet Türkoğlu'nun sözleri...

"Eleştiriler olacaktır. Bunların yapıcı ve birleştirici olması, kırıcı olmaması gerekiyor. Biz her türlü eleştiriye açığız. Biz ilk eleştiriyi kendi aramızda yapıyoruz. Doğal olarak da bize burada en çok kırılması gereken Türk halkıdır. Bize yıllardır samimiyetle sahip çıkmışlardır."

"BÜYÜKLERİMİZİN ELEŞTİRİLERİ BİZİ ÇOK KIRMIŞTIR"

Üzüldüğümüz noktalar oluyor. Bazı şeyleri görme fırsatı bulduk. Bu formanın, milli takımın kaptanlığını yapmış büyüklerimiz takıma sahip çıkması gerekirken, yaptıkları eleştiriler bizi çok kırmıştır, bizi çok üzmüştür. Bizlerle aynı durumda olmuş bir insanın yapmış olduğu açıklamalar Türk sporcuları çok üzmüştür. İnanıyorum ki, bir şekilde buradaki insanlardan özür diler. Biz her durumda Milli takıma sahip çıkmayı bilen insanlarız. Bu bundan sonra da böyle devam edecektir. Ben burada olurum, olmam ama ilk çağrıldığından buraya koşarak gelecek insan benim. Bizim kalitemizde takımlar orada, biz buradayız. Buna gerçekten üzülüyoruz. Bize değer veren Türk halkından tekrar özür diliyoruz.

İBRAHİM KUTLUAY NE DEMİŞTİ:

Slovenya'da bir rezalet sergilendi. Biz bu muyuz? Yoldan 10 kişi çevirsen amiyane tabirle böyle mücadele edilir mi? Böyle basketbol oynanır mı? Ben bugün gerçekten eski bir milli basketbolcu, bu takımın eski kaptanı olarak söylüyorum çok utandım. Biz çok abartılmışız. Medyamız bizi çok abartmış. Nowitzki örneğini veriyoruz hep. Adam orada da oynuyor, milli maç ta da. Adam takımını bir tarafa çekiyor. Bizimkiler ise milli maçlarda takımımızı aşağıya çekiyor. Daha hiçbir şey demiyorum...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhidayet türkoğlu