UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SPOR OTORİTELERİ UEFA'NIN KARARINI NASIL YORUMLADI?

SPOR OTORİTELERİ UEFA'NIN KARARINI NASIL YORUMLADI?

SPOR OTORİTELERİ UEFA'NIN KARARINI NASIL YORUMLADI?

UEFA Disiplin Kurulu Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yaptığı savunma sonrası kararını açıkladı. Kurul, Beşiktaş'ı 1 yıl Avrupa Ligi müsabakalarından men ederek ismi geçen şahıslara ceza vermedi. Fenerbahçe'ye ise Fenerbahçe'ye ise 2+1 yıl Avrupa kupalarından men kararı verildi.

Kararın açıklanmasından sonra spor yazarları cezayı değerlendirdi.

Mehmet Aslan: Hoş değil. Bu Türk futbolunda milat olmalı. Ama her anlamda milat olmalı, temiz futbol için bu kez fırsatı kaçırmamalıyız.

Orhan Can: Bu büyük bir skandal, adalet adına isyan ediyorum. Onların adaletine Beşiktaş madem şike yaptı küme düşürün. Böyle bir adalet olmaz, hukukun neresinde böyle bir adalet var. Eğer kendi ülkelerinde böyle bir adalet varsa adaletsizlikle suçluyorum. Gece nasıl uyuyabiliyorlar.Şahıslardan ek süre istiyorsun demek ki suçtan emin değilsin. Suçtan emin değilsen kulübe neden ceza veriyorsun.

Kenan Başaran: Gerekçeli kararı görmek lazım. Kısaca Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu suçsuz bulunuyorsa kulüp nasıl suçlu bulunuyor. Bizde şahıslara ceza verildi kulüplere ceza verilmedi. Burda tersten bir durum var gerekçeli kararı merakla bekliyorum...

Sinan Engin: Bu cezanın Tahkim'i, CAS'ı var ben cezanın Tahkim'den düşeceğine inanıyorum.

Ercan saatçi: Yazık Fenerbahçe'yi bu duruma getirenler Utansın. Fenerbahçe camiası bötle bir durumda kalmayı hak etmedi, etmeyecektir. Ama bugün Türkiye'nin gündemi bu haberle çalkalanıyorsa bu Fenerbahçe'ye Fenerbahçe'yi bu hale getirenlere sormak lazım.

Mehmet demirkol: Türk futbol ekonomisin yarısına yakınından bahsediyoruz bu ekonomik sahnenin yüzde 50'si bu kararlarla yara aldı. Fotoğrafa dışardan bakılırsa burda çok iyi bir pembe dizi çıkartılır. Futbolun iki aktörü var futbolcular ve oyuncular en çok bunların konuşması gerekir. Sürecin en başından bir tane futbolcu konuşmadı. Futbolcu ve taraftarların ne yapıyoruz bu oyun nasıl bir oyun ve biz bu oyunu nasıl düzeltiriz diye düşünmelidir. Bu işi düzeltecek kişiler futbolcu ve taraftarlardır.Bugün Fenerbahçe hakkında açıklanan mahkeme kararını manidar bulunuyorum. Fenerbahçe'de kemik kitleyi daha fazla birbirine yaklaştıracaktır. Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'a desteği daha da büyüyecektir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13