UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PKK'LI TERÖRİSTİN ELİNİ SIKMAYAN UZMAN ÇAVUŞ ZİHNİ KOÇ EVE DÖNER DÖNMEZ BAYRAĞI ÖPTÜ!

PKK'LI TERÖRİSTİN ELİNİ SIKMAYAN UZMAN ÇAVUŞ ZİHNİ KOÇ EVE DÖNER DÖNMEZ BAYRAĞI ÖPTÜ!

PKK'LI TERÖRİSTİN ELİNİ SIKMAYAN UZMAN ÇAVUŞ ZİHNİ KOÇ EVE DÖNER DÖNMEZ BAYRAĞI ÖPTÜ!

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde yol kesen PKK'lılar tarafından kaçırılan 36 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Zihni Koç, dün serbest bırakılmasının ardından baba evine döndü. Annesi Gülsüm Koç'un kalp krizinden öldüğünü öğrenen Koç, oğlu Alican Koç'un balkona astığı Türk Bayrağı'nı öptü.

ANNESİ KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'ne bağlı Fis Köyü yakınlarında 9 Temmuz 2011 tarihinde yol kesen PKK'lı teröristler, tarafından kaçırılan askerlerden Piyade Uzman Çavuş Zihni Koç'un, Amasya'nın merkeze bağlı Karaali Köyü'nde yaşayan annesi Gülsüm Koç, geçen yıl Şubat ayında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti.

BABASI VE OĞLU KARŞILADI

Uzman Çavuş'un eşi 34 yaşındaki Mihrican Koç ise çocukları 13 yaşındaki Alican ve 5 yaşındaki Hasan Hüseyin Koç ile birlikte kayınpederinin evine yerleşmişti. Barış süreci kapsamında PKK terör örgütü tarafından dün serbest bırakılan Piyade Uzman Çavuş Zihni Koç, Habur'da babası Veysel Koç (55) ve 5 yaşındaki oğlu Hasan Hüseyin Koç tarafından karşılandı.

EVİNDEKİ BAYRAĞI ÖPTÜ

Daha sonra Habur'dan Silopi'ye gelerek helikopterle Diyarbakır'a geçen Koç, buradan da tarifeli uçakla Ankara'ya inip, karayolu ile bu sabaha karşı Amasya'nın merkeze bağlı Karaali Köyü'ndeki baba evine geldi. Annesi Gülsüm Koç'un ölüm haberini Habur'da babasından öğrenen Zihni Koç, oğlu Alican Koç'un (13) balkona astığı Türk Bayrağı'nı öptü.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13