UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! TEKİRDAĞ’DA AV FACİASI! GÖLDE BATAN KAYIKTA BULUNAN 6 KİŞİDEN 3’ÜNE ULAŞILAMIYOR!

FLAŞ! TEKİRDAĞ’DA AV FACİASI! GÖLDE BATAN KAYIKTA BULUNAN 6 KİŞİDEN 3’ÜNE ULAŞILAMIYOR!

FLAŞ! TEKİRDAĞ’DA AV FACİASI! GÖLDE BATAN KAYIKTA BULUNAN 6 KİŞİDEN 3’ÜNE ULAŞILAMIYOR!

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'ndeki Hanoğlu göletine ördek avlamaya giden 6 arkadaşın içinde olduğu kayık, su alınca battı. 3 kişi yüzerek kıyıya çıkarken, gözden kaybolan 3 kişiyi arama çalışması sürüyor.

ALABORA OLAN KAYIK BULUNDU

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'ndeki Hanoğlu göletine ördek avlamaya giden 6 arkadaşın içinde olduğu kayık, su alınca alabora oldu. 3 kişi yüzerek kıyıya çıkarken, gözden kaybolan 3 kişiyi arama çalışması sürüyor.

Olay, saat 18.00 sıralarında Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi'ne bağlı Hanoğlu Köyü göletinde meydana geldi. İstanbul'dan ördek avlamak için gölete giden 6 arkadaş, küçük bir kayıkla gölete açıldı. Bir süre sonra su alan kayık alabora oldu. Hüseyin Aslantaş, Volkan Yörük ve Engin Yiğit yüzerek kıyıya çıkarken, Murat Şentaş, Süleyman Yiğit ve Osman Ulutürk ise karanlıkta gözden kayboldu. Yüzerek kıyıya çıkan 3 arkadaş, yakındaki Hanoğlu Köyü'ne gidip yardım istedi. Köylülerin haber vermesiyle olay yerine Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü dalgıçları geldi. Yapılan arama çalışmalarında, alabora olan kayık bulundu. Hava sıcaklığının sıfırın altında 1 derece olduğu Muratlı'da, soğuktan üşüyen ve kendilerini iyi hissetmediklerini söyleyen Hüseyin Aslantaş ve Volkan Yörük ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yüzerek kurtulmayı başardıklarını anlatan Engin Yiğit, "Avlanmak için açılmıştık. Kayık aniden su almaya başladı. Bizde yüzerek kıyıya çıktık. 3 arkadaş çıkmayı başardık. Diğerlerini ise ekipler arıyor" dedi.

Olay yerine giden Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, arama çalışmaları hakkında ekiplerden bildi aldı. Ekiplerin kayıp avcıları arama çalışmaları devam ediyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13