UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SON DAKİKA! PETEK DİNÇÖZ’DEN, ASİSTANININ HERKESLE PAYLAŞTIĞI RESİMLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA VAR! TIKLAYIN!

FLAŞ! SON DAKİKA! PETEK DİNÇÖZ’DEN, ASİSTANININ HERKESLE PAYLAŞTIĞI RESİMLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA VAR! TIKLAYIN!

FLAŞ! SON DAKİKA! PETEK DİNÇÖZ’DEN, ASİSTANININ HERKESLE PAYLAŞTIĞI RESİMLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA VAR! TIKLAYIN!

“Ucankus.com isimli sitede, asistanım Murat Yüzer’in tamamen kendi tercihlerini ve özel yaşamını yansıtan fotoğrafları, beni ve ailemi karalamak adına gerçek dışı iddialarla tarafımla bağdaştırılmak sureti ile kullanılmıştır.

Söz konusu haberde annem hakkında gerçek dışı iddia ve beyanlar kullanılmış olup, haberi yapanların gerçek amaç ve kasıtlarının, ailem üzerinden şahsımı karalamak olduğu açıktır. Tarafımın müzik ve televizyon kariyerine ara vererek İzmir’de inzivaya çekildiği ve bu kapsam da asistanım ve annemin de bu boşluğu doldurmak adına yeni bir karakter yarattığı iddiası asılsız ve son derece çirkindir. Müzik ve televizyon kariyerime hiçbir şekilde ara vermiş değilim. Bir süredir ağır hasta olan Babaannemin rahatsızlığı sebebi ile İzmir’de bulunmakla beraber, kendisini de geçen hafta kaybetmiş bulunmaktayım. Şahsımın, acısına saygısı olmayan kişilerin bu asılsız ve çirkin “sözde” haberleri hangi ruh hali içinde yaptırdıklarını da kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.

Kamuoyuna ve sevenlerime saygılarımla…”

 

08.10.2012

 

Petek DİNÇÖZ

 

( Not: Facebook, tüm kamuoyuyla paylaşılan bir platformdur. Bu haberi biz yaratmadık. Bu Uçankuş’un bir haberi değil, facebook’ta tüm kamuoyuyla paylaşılan resimlerin, sitemizde yer almasından ibarettir.  Bu konuda muhatap facebook’tur biz değiliz. Ayrıca biz de Petek Dinçöz’ün düştüğü duruma çok üzüldüğümüzü belirttik.      Petek Dinçöz, Can Tanrıyar’ın eski eşi olmasının yanı sıra, bizim kurumumuzun her zaman çok sevdiği ve saydığı bir isimdir. Ve bu onların iç ve aile meselesidir. Kendi aralarında çözmeleri gerekir. Tabi ki biz de, insanların kişisel tercihlerine saygı duyuyoruz. Ancak bunu facebook’ta herkesle paylaştıkları anda, sitede yer alması da son derece doğaldır. Ayrıca, biz de Petek Dinçöz’ün bir an önce normale dönüp, sahne ve televizyon hayatını sürdürmesini istiyoruz. Twitter’da da sürekli bunu yazan tüm fanlarının istediği gibi. )

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13