UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! GALATASARAYLI EMRE ÇOLAK’IN GECE HAYATI BAŞINA FENA İŞ AÇTI! İŞTE, GENÇ OYUNCUYU YAKAN FOTOĞRAFLAR!

FLAŞ! GALATASARAYLI EMRE ÇOLAK’IN GECE HAYATI BAŞINA FENA İŞ AÇTI! İŞTE, GENÇ OYUNCUYU YAKAN FOTOĞRAFLAR!

FLAŞ! GALATASARAYLI EMRE ÇOLAK’IN GECE HAYATI BAŞINA FENA İŞ AÇTI! İŞTE, GENÇ OYUNCUYU YAKAN FOTOĞRAFLAR!

Fatih Terim'den Emre'ye gece freni!..

 

İlk 3 haftanın yıldızının Bursaspor maçı sonrasında ortaya çıkan fotoğrafları başına dert açtı. Antalya maçında yedeğe çekilen genç oyuncu, Amrabat’ın bir gol atıp 1 de asist yapmasıyla birlikte 11’deki yerini de Faslı oyuncuya kaptırdı!.

 

Hazırlık maçları dahil,  ligin ilk 3 haftasındaki performansıyla futbol otoritelerinden tam not alan G.Saray’ın genç yeteneği Emre Çolak, Fatih Terim’i fena kızdırdı... Geçen sezon büyük özveri gösterip A Takım’ın vazgeçilmezi yaptığı yetenekli futbolcunun gece hayatıyla bilinen ve bir türlü form tutamayan takım arkadaşı Sercan Yıldırım’la gece kulüplerinde görüntülenmesine sinirlenen Fatih Terim, bu ikiliye hemen gözdağı verdi.

BÜYÜK sorumluluklar yüklediği ve takımın iskeletinde rol verdiği 21 yaşındaki oyuncunun Türk Telekom Arena’da 3-2 kazanılan Bursaspor karşılaşması sonrası Sercan Yıldırım’la birlikte gece kulübünde görüntülenmesine çok bozulan başarılı çalıştırıcı, genç yıldızlarına cezayı kesti.  İkilinin mankenlerle çektirdiği fotoğraflar sanal ortama düşerken polemik konusu da olmuştu.

GECE kulübü sevdası yüzünden eski kulübü Bursaspor’da hocası Ertuğrul Sağlam’la sık sık arası açılan ve ardından takımdan gönderilen Sercan, Antalyaspor maçının 18 kişilik kadrosuna bile alınmadı. Zaten sezon başında kendine kulüp bulması istenilen oyuncu, iyice gözden düşerken Terim, asıl cezayı ise takımın bankosu olarak görünen Emre Çolak’a kesti ve genç oyuncu 90 dakika boyunca kulübede oturdu.

 

FORMAYI AMRABAT KAPTI!..

Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United deplasmanına çıkacak olan sarı-kırmızılılarda Emre’nin ‘cezasının’ bu maçta da sürmesi bekleniyor. Antalyaspor karşısında Emre Çolak’ın yerine şans bulan Nordin Amrabat’ın da form tutması ise genç oyuncuya verilen ikinci ceza oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13