UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIBRIS PORT CRATOS, HAFTA SONU KONSERLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR!.. HER HAFTASONU ÜNLÜ STARLARI SAHNEYE ÇIKARAN PORT CRATOS’TA BU CUMA AKŞAMI PETEK DİNÇÖZ VE CUMARTESİ AKŞAMI SERDAR ORTAÇ KONSER VERECEK… DİNÇÖZ VE ORTAÇ’IN KONSERLERİNDE KONUKLARI İLGİNÇ SÜRPRİZLER BEKLİYOR… AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

KIBRIS PORT CRATOS, HAFTA SONU KONSERLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR!.. HER HAFTASONU ÜNLÜ STARLARI SAHNEYE ÇIKARAN PORT CRATOS’TA BU CUMA AKŞAMI PETEK DİNÇÖZ VE CUMARTESİ AKŞAMI SERDAR ORTAÇ KONSER VERECEK… DİNÇÖZ VE ORTAÇ’IN KONSERLERİNDE KONUKLARI İLGİNÇ SÜRPRİZLER BEKLİYOR… AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

KIBRIS PORT CRATOS, HAFTA SONU KONSERLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR!.. HER HAFTASONU ÜNLÜ STARLARI SAHNEYE ÇIKARAN PORT CRATOS’TA BU CUMA AKŞAMI  PETEK DİNÇÖZ VE CUMARTESİ AKŞAMI SERDAR ORTAÇ KONSER VERECEK… DİNÇÖZ VE ORTAÇ’IN KONSERLERİNDE KONUKLARI İLGİNÇ SÜRPRİZLER BEKLİYOR… AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

Kıbrıs Port Cratos’ta haftasonu Petek Dinçöz ve Serdar Ortaç fırtınası esecek…

Cratos Premium Hotel’in eğlence merkezi Port Cratos, hafta sonu konserler serisine son sürat devam ediyor. Her hafta sonu en meşhur sanatçıları Kıbrıs halkı ve Türkiye’den gelen tatilcilerle buluşturan Port Cratos , 24 Haziran Cuma günü genç assolist Petek Dinçöz ve 25 Haziran Cumartesi gecesi ünlü popçu Serdar Ortaç’ın muhteşem performanslarına  ev sahipliği yapacak.

PETEK DİNÇÖZ’DEN ÖZEL DANS ŞOV

Her sabah canlı yayınlanan Arım Balım Peteğim programı ile sahnesi kadar sunuculuğu ile de beğeni toplayan Petek Dinçöz , 24 Haziran Cuma günü programının hemen sonrasında Port Cratos’ta vereceği konser için adaya gelecek. Yaklaşık 1 aydır Port Cratos konseri  için dans dersleri alan , apayrı bir koreografla ve kendisine sahnesinde eşlik edecek 4 dansçıyla muhteşem bir görsel şölen de sunacak olan sanatçı birbirinden güzel şarkılarını o akşam Port Cratos için seslendirecek. Konserlerinde sahne performansı kadar giydiği kostümlerle de beğeni toplayan sanatçı, Port Cratos konseri için de yine çok konuşulacak bir kostüm giyecek. Bir sonraki gün aynı sahnede konser verecek Serdar Ortaç ise, o akşam güzeller güzeli assolist ile aynı sahneyi paylaşarak kendisine birkaç parçada eşlik edecek. Daha önce de Cratos Premium’da Mart ayında düet yapan ikiliyi, aylar sonra yine aynı sahnede buluşarak izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşatacaklar.

SERDAR ORTAÇ KIBRIS’A YENİ SEVGİLİSİYLE GELİYOR!

Girne’nin yeni eğlence merkezi Port Cratos 25 Haziran Cumartesi gecesi pop müziğin beste fabrikası Serdar Ortaç’ı bir kez daha sevenleriyle buluşturacak. Her konserinde mekanı tıklım tıklım dolduran ve izleyenleri bir dakika olsun yerinde oturtmayan sanatçı, yine dopdolu bir performansa imza atacak. Sanatçı konseri için yeni sevgilisi ile tatilde bulunduğu Mikanos’tan özel uçakla adaya gelecek. Daha önceki Cratos Premium konserlerinde kendisini hiç yalnız bırakmayan, hatta Ortaç’ı annesi ile de tanıştırarak Cratos Premium’da sahnesini beraber izleyen Asta ile Ortaç ,bir dargın bir barışık ilişkilerine nokta koydular.  Sır gibi sakladığı yeni sevgilisi ile gözlerden uzak tatilde bulunan sanatçı, Asta’yı çabuk unutmuşa benziyor. Serdar Ortaç’ı Port Cratos konserinde bu sefer yeni sevgilisi yalnız bırakmayacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13