UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEYDA DÜVENCİ, DÜNYALAR TATLISI KIZI MELİSA İÇİN ÖZEL BİR DAVET VERDİ!.. DETAYLAR VE FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

CEYDA DÜVENCİ, DÜNYALAR TATLISI KIZI MELİSA İÇİN ÖZEL BİR DAVET VERDİ!.. DETAYLAR VE FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

CEYDA DÜVENCİ, DÜNYALAR TATLISI KIZI MELİSA İÇİN ÖZEL BİR DAVET VERDİ!.. DETAYLAR VE FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

Hamileliğinin 5’inci ayında hastaneye yatan ve 78 gününü hastanede geçiren Ceyda Düvenci’nin kızı Melisa doğduğunda sadece 1 kilo 900 gramdı. Prematüre doğan kızlarını uzun süre hastanede bırakmak zorunda kalan Ceyda Düvenci-Engin Akgün çifti, Melisa’nın sonunda eve gelmesini çok özel bir davetle kutladı. Acarkent’teki evlerinde verdikleri o özel davette Hello! da vardı.

 

Hamileliğimin 20’nci haftasında servikal yetmezliğinden dolayı serkülaj ameliyatı geçirdim. Doktorum Mehmet Ergez doğuma kadar yatmam gerektiğini söyledi. 10 Aralık’tan 24 şubat’a kadar Gayrettepe Florence Nightingale’de yattım. 106 numaralı odayı evimiz gibi yaptık. Doğum katındaki Esin, Efsun ve Hicran hemşireyle dost olduk. Onlar ve arkadaşlarım sayesinde günler güzel geçti. En büyük desteğim ise beni bir gece bile yalnız bırakmayan eşim ve her gün yanıma gelen annemle babam oldu.

- Engin moralini hep yüksek tuttu. Ben umutsuzluğa kapıldığımda elimi sıkı sıkı tuttu, “Her şey güzel olacak, sağlıkla kızımıza kavuşacağız” dedi. Her gece hastanede yanımdaydı. Ben de tüm bu süreçte sadece eşime sığındım ve ondan güç aldım.

 

 

Allah’a şükürler olsun ki atlattık her şeyi... 6 Nisan’da kızımızı evimize getirdik. O günden beri her şey çok daha iyi.

Onu yoğun bakımda kucağıma ilk aldığımda minicikti. 1 kilo 900 gramdı ama buna rağmen çok güçlüydü. Hayata tutunmuştu. Ona baktığımda dedim ki, “Miniğim pes etmedi, ben hiç etmem”... Ona hep güç verdim ve hep gülümseyerek kucağıma aldım.

 

 

 

 

 

 

 

Tek üzüldüğüm şey, geç emzirmeye başlamak oldu. Sütümü hep biberonla verdiler. ılk emzirdiğim gün yüreğim yerinden çıktı sanki. ışte en büyük mutluluk oydu...

Eşimi çok sevdiğim için kızım da babasına benzedi. Teni bana benziyor ama geriye kalan her şey, özellikle de gözleri tıpkı babası...

(Hello!)
Röportaj: Gökçe ATEŞ
Fotoğraflar: İnci CABİR - Bülent KAYA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13