HABER
MAGAZİN
SPOR
MEDYA








Anket
DİKKAT!.. UÇANKUŞ'TAN YENİ BİR ANKET DAHA!.. SON DÖNEMDE EKRANA GELEN "YENİ DİZİLERDEN" EN ÇOK HANGİSİNİ BEĞENDİNİZ?..


Araf Zamanı
Kalbim 4 Mevsim
Koyu Kırmızı
Kurt Kanunu
MUCK
Seksenler
Son
Yalan Dünya



Anket Sonuçları


Anket Arşivi

1 - MİNYON
2 - PAPERMOON
3 - GÜNAYDIN STEAK
4 - ZUMA
5 - ROOK



Istanbul: 4/2
Izmir: 11/8
Ankara: 3/-1

HOLLYWOOD’UN GÜZEL YILDIZI SANDRA BULLOCK, EŞİNİ TERK ETTİKTEN SONRA ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ “HELLO!” DERGİSİNE KONUŞTU!.. TIKLAYIN!..
 
12/5/2010 22:44
 

Sandra Bullock, son zamanlarda çeşitli sebeplerle manşetlere taşındı. Oscar kazandı, kendisini aldattığı için eşi Jesse James’i terk etti ve anne oldu. Bullock, evliliğinin bitişini ve evlat edindiği üç aylık bebeği Louis’i Hello! dergisine anlattı.

Evlat edinmeye ne zaman karar verdiniz?       

- 2005 yılında gerçekleşen Katrina Kasırgası’ndan sonra New Orleans’da çok fazla zaman geçirmiştik ve bir an, oradan bir bebek alarak hayatını değiştirme fikri oluştu. Evlat edinme sürecine dört yıl önce başladık. Hiçbir zaman da gelecek olan bebeğin ne renk olacağı, nasıl bir tipi olacağını düşünmedik.

Oğlunuzla nasıl tanıştınız? Nasıl bir deneyimdi?   


- Dürüst olmak gerekirse, bizi ilk aradıklarında panikledim. Ödül sezonunda tüm medyanın ilgisini çekmek anlamına geliyordu bu. Tüm bu çılgınlığın içine bir bebeği getirmenin nasıl olacağını, onu güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşatmayı nasıl sağlayacağımı düşünüp korktum. Ama Louis’le tanıştığım ilk an, dünya bir anda sustu sanki. Onunla tanıştığımda, ‘ışte, buradasın’ dedim. Sanki o hep ailemizin bir parçasıydı. 

İsmine nasıl karar verdiniz?          

- Aklımıza gelen ilk isimdi. Ona baktığım an, Louis Armstrong’un şarkısı “What a Wonderful World” çalmaya başlıyor zihnimde. Başka bir dolu isim denedik ama Louis hep kaldı.

BANA BUNLARI SÖYLESEYDİNİZ DELİ OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜRDÜM  


Oğlunuz eve gelince, ailece bir kutlama yaptınız mı?

- Herkes bunun gizli kalması için elinden geleni yaptı. Sanki bir CIA göreviymiş gibi, benim ödül sezonunda her gün bir yere gitmeme, yoğun programıma karşın Louis’i gizli tutmaya çalışıyorduk. Hekimler bile siyah arabalarla geceleri geliyordu kontroller için. Bir arkadaşımız bris (Yahudilere özgü sünnet seremonisi) hazırladı, çünkü prosedürden dolayı hastaneye gidemiyorduk.

Neden bir sır olarak sakladınız?

- Bu haber, bizim dışımızdaki dünyada büyük etki yarattı. Fotoğrafçılar 7/24 dışarıda beklemeye başladı. Hayatının böyle olmasını istemiyoruz. Louis’in ödül sezonunun enerjisinden etkilenmesini istemedim. Onu tamamen kendime istedim. Ama bir taraftan da olaylar paralel ilerliyor. Ben, evlat edinen bir ailenin hikayenin tanıtımını (The Blind Side) yapıyorum, biz de aynı durumu yaşıyoruz. Bana bir gün bunun olacağını söyleseydiniz, deli olduğunuzu düşünürdüm! ‘Oğlum’ diyeceğimi hiç sanmazdım. Birlikte çalıştığım insanlar, neden onlarla evimde buluşmadığımı bir türlü anlayamadılar. Makyözüm, neden gözaltlarımın o kadar yorgun göründüğüne anlam veremiyordu. ıki üç saatlik uykularla katıldığım törenlerde hep bir an önce Louis’e kavuşmak istiyordum. Onu içten olmayan bir dünyada yetiştirmek istemiyorum.

İHANETİ ÖĞRENİNCE LOUIS’İ ALIP ÇIKTIM

Oscar sonrasında Jesse’in sizi aldattığı öğrendiniz. Bir gazetede haber yer alana kadar onun sadakatsizliğiyle ilgili hiç fikriniz yoktu değil mi?

- Ah, kaçınılmaz soru! O telefonu aldığım ana kadar hiçbir fikrim yoktu. Sanki tüm bunlar yüzlerce yıl önce olmuş gibi geliyor bana. Tek hatırladığım, “Akbabalar üşüşmeden Louis’i buradan alıp götürmeliyim” diye düşündüğümdü. Milyonlarca yıl geçse de böyle bir şey olacağını düşünmezdim. Olmamasını isterdim, zaten hâlâ gerçek gibi gelmiyor bu yaşadıklarım. 

Haberlere nasıl tepki verdiniz?

- Yapabileceğim tek şeyi yaptım. Kendime birkaç kıyafet aldım, Louis’in eşyalarını da topladım ve kasabama doğru yola çıktım. Konsantre olduğum tek şey Louis’di. Ailem ve dostlarım yanımdaydılar, Louis’in hayatının güvenli ve huzurlu bir şekilde süreceğiyle ilgili bana destek oldular.

Boşanma davası açtınız mı?


- Evet, boşanma davası için başvurdum. Ne söylenir bilemiyorum. Üzgünüm ve korkuyorum. 

Jesse’le şu anki ilişkinizin nasıl tanımlarsınız?

- Farklı bir şekilde. Hem acı hem tatlı. Yeni bir anlayış. Bir bağışlama. Onun düzelmesine destek olma. Yollarımız ileride kesişir mi gerçekten bilemiyorum. Jesse, harika bir babadır. Umarım bir gün Louis bu deneyimi tadar, bizim Jesse’le hayatımızın nasıl gideceği değil önemli olan. 

BENDEN BAŞKA KİMSE ALTINI DEĞİŞTİRMESİN


Jesse’in çocuklarının üvey annesisiniz. Onlar hayatınızın bir parçası olmaya devam edecek mi?


- O çocuklar olmadan hayatım nasıl devam eder bilemiyorum. Jesse ve ben çocukların öneminin farkındayız. En sağlıklı şekilde nasıl yapacaksak, ortak ebeveyn olmaya devam edeceğiz. Louis de onların kardeşi. 

Yeni bir anne olmanın en şaşırtıcı yanı nedir?

- Üç saatlik uykuyla durabileceğimi gördüğümde çok şaşırdım. Bir insanın çığlığının altı farklı şey ifade edebileceğini öğrendim: açım, ıslağım, yorgunum, rahat değilim, acı çekiyorum ya da gazım var. Bir de Louis sanki hep buradaydı gibi hissediyorum. Sanırım bunu söyleseydiniz çok şaşırırdım. 

Bekar bir anne olarak çok fazla işiniz oluyordur. Yardıma ihtiyacınız oluyor mu?

- Şu anda sadece çocuk bakımına odaklandım. Ailem ve dostlarımdan oluşan tatlı bir grup bana yardımcı oluyor. Ama benden başka hiç kimsenin altını değiştirmesini istemiyorum. Bu hayatımdaki ilk deneyim ve hiçbir şeyi kaçırmak istemiyorum.

O FOTOĞRAF BENİ ŞOKE ETTİ

Jesse James’in Nazi şapkasıyla çekilmiş fotoğraflarını gördük. Onun Nazizm’e ya da ırkçılığa ilgisini hiç fark etmiş miydiniz?


- O fotoğraf beni şoke etti ve çok üzdü. Benim evlendiğim adam bu değil. Bu, aptalca ve bilgisizce! Irkçılık, anti-semitizm, seksist bakış açısı, homofobi, Nazizim, bu görüşlerin benim hayatımda yeri yok. Umarım Jesse de bir gün bunları söyler.

GİTMESİNE İZİN VERMEMEK BENCİLLİK OLURDU  

Jesse James: “Bütün hayatım zor kararlarla dolu. Eşimi bırakma kararı ve Louis’i evlat edinme sürecine devam etme kararı en zoruydu. Louis’e olan sevgim, kalbimde çok büyük bir yer kaplıyor. Sandy (Sandra Bullock) benim hayatımın aşkı ama onun acı çekmesine ve harap olmasına neden oldum. Gitmesine izin vermemek bencillik olurdu. Herkesin düşündüğü gibi biri olmadığımı kanıtlama zamanı. Bütün kalbimle biliyorum ki dört çocuğumun da sahip olabileceği ve Sandy’nin hak ettiğini verecek en iyi baba benim. Son 30 günde attığım adımlar (rehabilitasyonda) bunların gerçekleşmesi için temel. Ömür boyunca gerçek bir koca ve baba olacağımla ilgili bir taahhüt.”      


Bu Haber 1846 kez okundu.

  DİĞER HABERLER

FLAŞ!.. EUROVİSİON ŞARKIMIZ BELLİ OLDU!.. TEMSİLCİMİZ CAN BONOMO, TRT'YE ÜÇ ŞARKI SUNDU; YÖNETİMİN BEĞENDİĞİ ŞARKININ İNGİLİZCE OLDUĞU BELİRTİLDİ!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. “HAYAT DEVAM EDİYOR” DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU MELTEM MİROĞLU GECELERDE İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ VE İLGİNÇ BİR İTİRAFTA BULUNDU!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. “MAGAZİN DÜNYASI” YİNE GÜNDEME DAMGASINI VURACAK!.. HÜLYA AVŞAR’LA JET HIZIYLA BAŞLAYAN AŞKINI AYNI HIZLA SONLANDIRAN MEHMET DERELİ, BU KEZ BAŞKA BİR BAYANLA YAKALANDI!.. MEHMET DERELİ’NİN GÖRÜNTÜLERİ 10:00’DA TNT’DE EKRANA GELECEK OLAN “MAGAZİN DÜNYASI’’NDA EKRANA GELECEK!.. VE İLGİNÇ BİR TESADÜF; MEHMET DERELİ’NİN YANINDA GÖRÜNTÜLENEN BAYAN 1 AY ÖNCE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YILDIZ FORVETİ WEBO’NUN YANINDA GÖRÜNTÜLENMİŞ VE YÜZÜNÜ KAMERALARDAN GİZLEMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA GÖSTERMİŞTİ!.. TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. BUGÜNKÜ KÖŞESİNDE FOX’TA BEKLENEN İLGİYİ GÖRMEYEN “VAR MISIN YOK MUSUN”U YAZAN VE “ASUMAN’A PANSUMAN LAZIM” DİYEN TELEVİZYON ELEŞTİRMENİ YÜKSEL AYTUĞ, PROGRAMIN SUNUCUSU KRAUSE’YE NEDEN "PSİKOLOJİK DESTEK" ÖNERİSİNDE BULUNDU?.. AYTUĞ’UN YAZISI İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. ÜNLÜLER DÜNYASININ ÖRNEK ÇİFTLERİNDEN SEDEF AVCI VE KIVANÇ KASABALI ÇİFTİNİN BOŞANACAĞI İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞTI!.. SEDEF AVCI, BOŞANMA İDDİALARINA SADECE GÜLÜP GEÇTİKLERİNİ SÖYLEDİ!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. PEK ÇOK SAHNESİ İSTANBUL’DA ÇEKİLEN HOLLYWOOD YAPIMI “KÖSTEBEK” FİLMİNİN BAŞROL OYUNCUSU GARY OLDMAN, İSTANBUL’DAN ÖVGÜYLE BAHSETTİ!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. KADINA ŞİDDETE BAĞIRA BAĞIRA “HAYIR” DEDİĞİNİ AÇIKLAYAN USTA SANATÇI EMEL SAYIN, 80’Lİ ESKİ EŞİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. HAKKARİ’NİN ÇUKURCA İLÇESİ’NDE ÇIKAN ÇATIŞMADA 1 ASKER ŞEHİT OLDU, 6 ASKER YARALANDI!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. ÖMÜR GEDİK, BUGÜNKÜ KÖŞESİNDE YAKLAŞAN SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜN ERTELENMESİ ÖNERİSİNDE BULUNDU!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. ESKİ EŞE VEFA!.. ÜNLÜ İŞADAMI AHMET BAYER’İN ANNESİNİN CENAZE TÖRENİNE UZUN SÜREDİR GÖRŞMEDİĞİ ESKİ EŞİ SİNEMA YILDIRIM DA KATILDI!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. KIZILAY’DA HIV VİRÜSÜ SKANDALI!.. İSTANBUL’DA FARKLI HASTANELERDE TEDAVİ GÖREN 3 HASTAYA KIZILAY’DAN ALINAN KAN YOLUYLA HIV BULAŞTIĞI TESPİT EDİLDİ!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. EMİNE ÜN, SEVGİLİSİ TOLGA KARAKAŞ’LA YILBAŞINDA NİŞANLANDIKLARINI AÇIKLARKEN YAZIN DA EVLENECEKLERİNİN HABERİNİ VERDİ!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. SİBEL CAN’DAN BÜYÜK VEFA!.. ÜNLÜ SANATÇI, TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN YAŞAYAN EFSANESİ MÜZEYYEN SENAR İÇİN SAHNEYE ÇIKTI!.. GECEDEN ELDE EDİLEN GELİR ALZHEİMER HASTASI OLAN SANATÇILARIN TEDAVİSİNDE KULLANILACAK!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. DÜNYANIN EN SANSASYONEL KADINLARINDAN RIHANNA’NIN 2009 YILINDA FECİ BİR ŞEKİLDE DAYAK YEDİĞİ ESKİ SEVGİLİSİ CHRIS BROWN’LA BARIŞTIĞI İDDİA EDİLDİ!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..

FLAŞ!.. MANKEN AYSU BACEOĞLU’NU DARP ETTİĞİ İDDİA EDİLEN KADIN ORTAYA ÇIKTI VE “1.60’LIK BOYUMLA ONU NASIL DÖVEYİM” DEDİ!.. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!..






e-mail:
haber@ucankus.com

Tel:
0 212 283 54 54





Copyright © 2004 Uçan Kuş