UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUHALEFET HER ZAMANKİ GİBİ BİRBİRİNE GİRDİ!

FATİH PORTAKAL, KENDİSİNİ ARAMAYAN(!) KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI!!!KILIÇDAROĞLU DA ÇOK SERT BİR AÇIKLAMA YAPTI! KONU BURCU KÖKSAL!..

MUHALEFET HER ZAMANKİ GİBİ BİRBİRİNE GİRDİ!

CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Burcu Köksal’ın DEM Parti’ye kapıyı kapatmasının başlattığı krizin yankıları devam ediyor. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Köksal’a tepki gösterdi. CHP’ye yakın medyada ise, Köksal’ın CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan talimat aldığını iddia edenler oldu.Fatih Portakal, “Bilinçli bir şekilde partisine zarar verdiğini düşünüyorum. Talimatı da bir şekilde eski ekipten aldığını düşünüyorum. Bunu kanıtlamam mümkün değil size” demişti. Portakal ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, “basiretsiz” diyerek, İBB Başkanı İmamoğlu’nun “duruşunu” örnek göstermişti. İddiaların muhatabı olan Kılıçdaroğlu, Portakal’a tepki gösterdi. Sosyal medyadan açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Had bilmez edepsizlere; Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut Genel Başkanı’na basiretsiz demek; seviyesizliktir, terbiyesizliktir. Buna en başta ben müsaade etmem” dedi. 
Millet İttifakı’nı kendisinin büyüttüğünü ve serpildiğini gururla izlediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Kılıçdaroğlu hiç diktiği fidana kıyar mı? Koca bir çınar gibi gölgesinde serinlediği partisinin hiç kötülüğünü ister mi?” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 8.03.2024 21:32:11
ETİKETLERKEMAL  KILIÇDAROĞLU  FATİH  PORTAKAL  BURCU  KÖKSAL  SERT  TEPKİ  YANIT  CHP  MUHALEFET  BİRBİRİNE  GİRDİ