UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFTİN EĞLENCESİ TATSIZ BİTTİ!

Volkan Demirel, Bodrum'da kadın hayranlarının ilgisiyle zor anlar yaşadı.

ÜNLÜ ÇİFTİN EĞLENCESİ TATSIZ BİTTİ!

Volkan Demirel, geçtiğimiz akşam Bodrum’daki bir mekânda kadın hayranlarının ilgisiyle zor anlar yaşadı. Aşırı ilgiden bunalan kaleci, patladı. Demirel’in o sırada yanındaki eşi Zeynep Hanım ise kıskançlık krizine girdi.

Ünlü kaleci Volkan Demirel ile eşi Zeynep Sever Demirel'in keyfi geçtiğimiz akşam Bodrum'da bir mekânda kaçtı. Yalıkavak Marina'daki bir gece kulübüne giden ikili, iddiaya göre kavgaya karıştı.

Takvim’in özel haberine göre; Kavganın nedeni ise Fenerbahçeli kaleciye kadın hayranlarının aşırı ilgisiydi. Eşiyle eğlenen 37 yaşındaki kaleci, alkollü birkaç kadının sözlü taciziyle rahatsız oldu. Demirel, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının fiziksel temasıyla da çileden çıktı. İddiaya göre kaleci ile kadınlar arasında sözlü sataşma yaşandı. Bunun üzerine güvenlik devreye girdi.

Eğlencesi zehre dönüşen Demirel, hemen eşiyle mekânı terk etti. Ancak Demirel için sorun bununla sınırlı kalmadı. Ünlü kaleci, eşinin kıskançlığıyla zor anlar yaşadı. Konuşulanlara göre ikili, lüks teknelerinde kavgaya tutuştu. Demirel, eşine olayda suçunun olmadığını anlatmak için bin dereden su getirdi. Her şeyi tatlıya bağlayan çift, kızlarıyla Bodrum tatiline devam ediyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvolkan demirel  zeynep demirel