UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“AMERİKA’DA KOMEDYENLER BİRBİRİNE DESTEK, BİZDE İSE KÖSTEK”

Beyaz Tv’de Mert Doğan’ın sunumuyla ekranlara gelen “Mertçe Sohbetler”in bu haftaki konuğu sempatik oyuncu Ümit Erdim oldu.

“AMERİKA’DA KOMEDYENLER BİRBİRİNE DESTEK, BİZDE İSE KÖSTEK”

Efsane dizi Hayat Bilgisi’nin kendi hayatında çok önemli yeri olduğundan bahseden Ümit ErdimPerran Kutman’ın sete bir dakika geç kaldığını hatırlamıyorum. Bir kere sorun çıkardığını bilmiyorum. Şimdiki başrol oyuncuları çok egolu... Seti bekleten mi ararsın, sete alkollü gelen mi? Öyle şeyler duyuyoruz ki bu dönemde… Bunları duyunca iyi ki Perran Kutman gibi ustalarla çalışıp onlardan set adabını almışım diyorum.” sözleriyle setlerde sorun çıkaran isimlere taş attı.

“TÜRKİYE’DE KOMEDYENLER BİRBİRİNE KÖSTEK”

Türkiye’de komedyenler arasındaki rekabete de değinen Ümit Erdim,Amerika’da komedyenler birbirine destek, bizde ise köstek… Aslında herkesin kulvarı farklı. Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar çok başarılı ama bence farklı tarzda iş yapıyorlar. Ama en iyi komedi oyuncusu kim diye sorulacak olursa tartışmasız Ahmet Kural derim. Ahmet Kural, yakışıklı adamdan da komedyen olabileceğini gösterdi.” diye konuştu.

“KILIBIK BİR ERKEĞİM”

3 yılda 47 kilo verdiğini söyleyen Ümit Erdim hedefinin 90 kiloya inmek olduğunu ifade etti. 10 kilo daha verdikten sonra jön rollerine de talip olduğunu belirtti. Yakın zamanda dünya evine giren sempatik oyuncu “Ben kılıbık bir erkeğim. Evde çamaşırları hep ben yıkarım. Bu konu benim için çok önemli. Hatta eşimle evlenmeden önce bunun üzerine konuştuk. Çamaşıra kesinlikle dokunmuyor, o iş bende” diye konuştu.

“ÖLÜMÜ HER GÜN DÜŞÜNÜYORUM”

Otomobil yarışlarına ilgisiyle de bilinen Ümit Erdim “Yarıştığımız arabalar çok güvenli. Ama evet tehlikeli bir spor yapıyorum. Ölümü her gün düşünüyorum ve ölümden korkmuyorum. Beni daha önce sosyal medyada öldürdüler. Kendi ölüm haberimi okuyunca çok şaşırdım. Daha fazla tık almak için böyle şeyler yapmalarına gerek yok” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÜMİT ERDİM