UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KEREM BÜRSİN: “TÜRKİYE’DE KADINLARA KARŞI SAYGISIZLIK HAKİM”

Kerem Bürsin’den özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalar…

KEREM BÜRSİN: “TÜRKİYE’DE KADINLARA KARŞI SAYGISIZLIK HAKİM”

GQ Türkiye dergisine konuşan Kerem Bürsin, "Sen büyüdükçe küçük yaşamak zorlaşıyor mu?" sorusuna şu ifadelerle yanıt verdi: "Yüzde yüz zorlaşıyor. Gerçekten... Ama 'büyüdükçe küçülmek' felsefesi vardır ya, ben ona inanıyorum. Dışarıdan bakınca belki evet, her şey büyük gözüküyor olabilir.

Kim bilir bazıları neler söylüyordur, benim bu görünen hayatıma bakıp. Ama ben gün geçtikçe, daha çok şükret ve geri ver psikolojisine giriyorum.

Sosyal sorumluluk projeleri için daha çok çaba sarf ediyorum; geçirdiğim naif zamanlara ve naif ilişkilere daha fazla değer veriyorum. Yaşam tarzımı ona göre belirlemek için daha çok uğraşıyorum.

Aynı yerde spora gidiyorum, aynı yerlerde vakit geçiriyorum, eski dostlarımla ilişkilerimi koruyorum, ritüellerime sadığım. Yani aslında pek öyle dışardan göründüğü gibi değil."

Türkiye'ye dört yıl önce gelen 30 yaşındaki Bürsin, geldiğinde ilk dikkatini çeken şeyler hakkında ise şöyle konuştu: Birincisi; paranın insan hayatındaki yeri öğrendiğimden çok farklıydı. Sanki her şeyi, herkesi 'para yönetiyor' gibiydi.

İkincisi ise kadınlara karşı saygısızlığın hakim olduğu... Ve ne yazık ki ben bunların okulda aldığın eğitimle ilgili olduğunu da düşünmüyorum. Küçük yaştan itibaren parayla ve kadınlarla ilgili çok yanlış yönlendirilen bir kültürden geldiğimizi düşünüyorum maalesef..."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkerem bürsin  serenay sarıkaya