UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAPMA ALİŞAN SONRA YİNE ANNENLE BAŞBAŞA KALIRSIN!..

Sevgili Alişan, sana son da söyleyeceğimi başta söyleyeyim: "Bu kız sana fazla."

YAPMA ALİŞAN SONRA YİNE ANNENLE BAŞBAŞA KALIRSIN!..

Yıllardan beri bu işin içinde biri olarak sana tavsiyem: "Fazla konuşma."

Şu an da güzel bir ilişki yaşıyorsun. Yıllardan beri hayatında doğru dürüst biri olmadı. Aşk ilişkisi senin o erkek arkadaşlarınla yaptığın Los Angeles tatiline benzemez.

Yaptığın kahvaltının 150 dolar olduğunu söyleyebilirsin ki o da çok talihsiz bir açıklamaydı. Ama beraber olduğun hatta evleneceğin kız arkadaşın hakkında her şeyi ulu orta konuşma.

Bu kız ünlü olmak, konuşulmak isteseydi zaten arkasında kapı gibi ablası vardı. Sana ihtiyacı yoktu. Belli ki seni sevmiş. Sen de ona göre davran. Eda hanımla konuşacaklarını gazetecilerle konuşursan, cevabını da sosyal medyadan alırsın.

"Çok güzel, çok alımlı, çok seksi, herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim. Yanımdaki kadın daha normal olmalı. Öyle de oldu şükür" sözlerin geri tepti değil mi Alişan? Cevabını Eda hanımdan evde aldığın gibi, instagram'dan da 2 güzel fotoğrafla da aldın değil mi?

Yapma Alişan. senin hasbelkader gittim dediğin konservatuvarı o bitirmiş. Senden daha iyi müzik eğitimine sahip. Piyano hocası. Saati 150 liraya çocuklara ders veriyor. İdealist bir kız.

Sana bir daha nasihatim, ulu orta sevdiğin kadın hakkında konuşma. Bir yüzük taktım diye de benim zannetme. Sonra yine annenle baş başa kalırsın ki, bundan sonra sen bile bu durumu istemezsin.


FAİK ERDEMLİ

UÇANKUŞ TV HABER MÜDÜRÜ

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERalişan  EDA EROL