UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FELAKET TELLALI ONUR AKAY: ‘İKİ KADIN ARASINDA’DA DUYURDU!

Ses sanatçısı ve şair Onur Akay, UçanKuş TV'nin fenomen programı İki Kadın Arasında programına telefonla bağlanarak Banu Alkan ve Bülent Ersoy cephesinden son haberleri aktardı. Banu Alkan'ın ekonomik durumunun kötü olduğunu söyleyen Akay, 3 - 4 ay önce İzmir'de Banu Alkan’ın kaldığı otelin masraflarını, daha önce Sezen şarkısının klibinde oynadığı arkadaşı Eylül Metin'in kredi kartı bilgileriyle ödediğini ve sonrasında Banu Alkan’ın borcunu edemediğini belirtti.

FELAKET TELLALI ONUR AKAY: ‘İKİ KADIN ARASINDA’DA DUYURDU!

Şimdilerde Dünya Güzellerim isimli programla izlediğimiz Bülent Ersoy hakkında da konuşan Onur Akay, Bülent Ersoy'un bir zamanlar hiçbir yerde çıkmamış fotoğrafını paylaştığını ve bu yüzden Diva tarafından 50 bin liralık tazminat davasına maruz kaldığını açıkladı. Ancak Bülent Ersoy'u çok sevdiğini söyleyerek orta yolu bulmaları konusunda canlı yayında çağrıda bulundu.

BÜLENT ERSOY TAKLİDİ

Onur Akay, program sırasında bir ara Bülent Ersoy'un taklidini yaparak sunucular Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal'ı şaşırttı. Bu arada Divanın programda Banu Alkan' a yüklenmesini de eleştirdi. “Yanlış buluyorum Banu Hanım cevap vermemekle asil duruyor” dedi.

FELAKET TELLALINDAN VEFAT HABERİ

Yeşilçam'ın usta oyuncularında Nusret Özkaya'nın vefat ettiğini ilk kez duyuran Onur Akay, ünlü oyuncunun Cuma günü defnedildiğini söyledi.

ADRIANA METİN'İ KARDEŞİ GİBİ SEVİYOR

Metin Hara'yı en son adalar vapurunda gördüğünü söyleyen Onur Akay, “Çok üzgün görünüyordu ama bence bu aşk reklam. Adriana Hara'yı kardeşi gibi görüyor. Dünya starları sevdikleri kişilere her türlü güzelliği yapıyor. Onlar için problem değil” dedi.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13