UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYRILIĞIN ÜZERİNE BU SÖZLER ORTALIĞI KARIŞTIRACAK!

Lider Şahin’den ayrılan İrem Derici, evliyken yaşadığı eve geri döndü. İrem Derici’nin eski eşi Rıza Esendemir’den çok konuşalacak bir açıklama geldi.

AYRILIĞIN ÜZERİNE BU SÖZLER ORTALIĞI KARIŞTIRACAK!

İrem Derici ve Lider Şahin’in ayrılmasının ardından yankılar sürerken, İrem Derici’nin eski eşi Rıza Esendemir tartışmalara yeni bir boyut getirecek gibi görünüyor.

Rıza Esendemir, önceki gün Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin, “Eski eşiniz İrem sevgilisi Lider Şahin’den ayrıldı. Bu ayrılıkta sizin etkiniz olduğu söyleniyor. Doğru mu?” sorusuna, “Hayır efendim benimle alakalı bir durum yok” dedi.

İrem Derici’nin, düzenlemesi Esendemir’e ait olan ‘Nazende Sevgilim’ şarkısını okumasıyla ilgili olarak, “Burada size bir gönderme olabilir mi? Tekrar bir barışma olur mu?” sorusuna ise Esendemir’den akılları karıştıracak bir yanıt geldi. Rıza Esendemir bu soruya, “Denk gelmiş olabilir. Yok, tekrar bir barış olmaz. Ama hayat bu. Ben kimseye kapalı değilim. Bir yerde karşılaşırsak elini sıkarım. Selamlaşırım. Bakarsın bu sefer de çocuk yaparım.” diye yanıt verdi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERirem derici  rıza esendemir