UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIVANÇ TATLITUĞ’UN DİZİLERİ NEDEN TUTMADI?

Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Gümüş, Cesur ve Güzel gibi birçok yapımda başrol oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, yer aldığı projeleri zirveye taşıyor kuşkusuz.

KIVANÇ TATLITUĞ’UN DİZİLERİ NEDEN TUTMADI?

Taşıyor taşımasına ama oynadığı reklamlarla o kadar özdeşleşti ki rolleri, artık oturmuyor üstüne.

Banka reklamları, kot reklamı, şampuan reklamı o kadar çok yapıştı ki Tatlıtuğ’un üstüne, ne bakışları samimi geliyor bana, ne de mimikleri artık doğal, reklamlar resmen Kıvanç’ı ele geçirdi diyebilirim…

REKLAMLAR VE METALAŞAN KIVANÇ TATLITUĞ

Alıcı bulmak için daha sexi, daha arzulu kişileri tercih eden ajanslar arz-talep döngüsünde Kıvanç  Tatlıtuğ’u  resmen harcıyor.

Edirneli  bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelen ve 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World’da seçilmesiyle adını duyuran Tatlıtuğ, son olarak Cesur ve Güzel dizisinde Tuba Büyüküstün ile birlikte rol almış,  ama ne yazık ki dizi bir sezon yayınlanıp geçen günlerde final yapmıştı. Yine Kurt Seyit ve Şura dizisi de aynı hüsranla istediği başarıyı yakalayamamıştı.

Oysa ki bir Gümüş ve Aşk-ı Memnu dizisi sezonlarca sürmüş ve yakışıklı oyuncuyu zirveye yerleşmişti. O dönemlerde bu kadar reklam yüzü olmayan Kıvanç’ın rolleri samimi ve içtendi. Rol gibi durmuyordu üzerinde.

Şimdi Kıvanç’ı izlerken reklam sloganı atıyor gibi geliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, reklamlardan kazandıkları ve oyunculukta kaybettikleri paralel işliyor.

Magazinel olmak bile bir oyuncunun üstleneceği role zarar verirken, iş reklama gelince durum çok farklılaşıyor. Özellikle banka reklamları bana göre çok tehlikeli bir alan…

Ama gelin görün ki çoğu oyuncu reklamlarda oynamak için oyunculuk yapıyor bu başka bir sektörel problem bana göre. Şu da bir gerçek diziden bir sezonda kazanılan para 2 dakika bile sürmeyen bir reklama eş kazanç sağlıyor.

Bakalım önümüzdeki sezonda Kıvanç’ı hangi reklamlarda izleyeceğiz.



İBRAHİM KARAKUŞ

ibrahimkarakus351@gmail.com

UÇANKUŞ

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13