UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DERYA ŞENSOY VE SARP LEVENDOĞLU’NDAN GİZEMLİ POZLAR!..

Oyuncu Sarp Levendoğlu'nun, eski eşi Birce Akalay'la 2 buçuk yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen Derya Şensoy'la aşkı doludizgin sürüyor…

DERYA ŞENSOY VE SARP LEVENDOĞLU’NDAN GİZEMLİ POZLAR!..

Geçtiğimiz hafta çiftin, 9 aylık ilişkisine nokta koyduğu iddia edilse de ikilinin instagram'daki paylaşımları barıştıklarını ortaya çıkardı. Bir haftadır aralarında soğuk rüzgarlar esen ikiliden Derya Şensoy, önceki gün soluğu Datça'daki aşkının yanında aldı.

SOSYAL MEDYADAN GİZEMLİ POZLAR

Ege denizine karşı rüzgarı dinleyen güzel oyuncuyu, Levendoğlu fotoğrafladı. Bu kareyi instagram'da paylaşan Şensoy'dan bir gün sonra ise aynı yerde aynı pozu Sarp Levendoğlu verdi.

Sevgilisi gibi objektife sırtını dönen ünlü oyuncu, aşkının çektiği videoyu "Rüzgarlı günler" notuyla paylaştı. Bugüne kadar ne ilişkileriyle ne de ayrılıklarıyla ilgili konuşan Derya Şensoy'la Sarp Levendoğlu'nun aşkı da ilk kez güzel oyuncunun sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz ay Fenerbahçe basketbol takımının maçını izleyen ikiliden Levendoğlu, Şensoy'un paylaşımında bir arkadaşının gözlük camında belirince aşk kanıtlandı. Yakışıklı oyuncunun tişörtleriyle Datça'dan fotoğraf paylaşıp Datça tatilini ifşa eden Derya Şensoy'un son olarak da kıskançlık krizini girdiği iddia edilmişti. Sarp Levendoğlu'nun Birce Akalay'ın adının yazdığı kolundaki dövmeyi hâlâ sildirmemesine sinirlenen güzel oyuncunun aşkı bitirdiği iddia edilse de ikilinin son paylaşımları ayrılık iddialarına nokta koydu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERderya şensoy  sarp levendoğlu