UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY'DA BÜYÜK ŞOK! O İSİM TAKIMDAN AYRILDI!..

Sarı kırmızılılar'da bu sabah şok bir ayrılık yaşandı. Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı koçu Ergin Ataman ile yollar ayrıldı.

GALATASARAY'DA BÜYÜK ŞOK! O İSİM TAKIMDAN AYRILDI!..

Sözleşmesi biten ve sarı kırmızılılar ile masaya bir türlü oturamayan Ataman'ın yerine Erman Kunter'in geleceği konuşuluyor.

Ergin Ataman olay sonrası attığı tweet ile "Samimi olmayan yerlerde ayrılıklar kaçınılmaz olur, ihanet ise en ağırıdır" dedi.

'İSTENMEDİĞİM SÖYLENDİ'

Ataman daha sonra şu tweeti paylaştı: "Bu sabah yapılan görüşmede gerekirse bu sezon hiç ücret almadan da kalabileceğimi belirtmeme rağmen Can topsakal istenmediğimi belirtti"

Ataman bu sözlerle veda etti: "Hakkınızı helal edin büyük galatasaray taraftarı , hataları ile sevapları ile 5 yıl gecirdik. gercekleri tarih yazar tarihide biz yazdık..."

ARAMADILAR BİLE

Hürriyet'in edindiği bilgiye göre; Sezon sonunda Galatasaray yönetimi, Ergin Ataman'a "Harcamalarımıza rağmen başarı gelmedi, yeni sezonda küçülmeye gideceğiz ve bütçe düşecek" dedi.

Bu durumu Ataman kabul etti. Ancak, sarı kırmızılı yönetim, Ergin Ataman ile hiç bir görüşme yapmadı yeni sözleşme için teklifte dahi bulunmadı.

Gelişmelerin sonucunda da dün bu ayrılık gerçekleşti.

GALATASARAY TEŞEKKÜR ETTİ

Galatasaray Kulübü, 2012 yılından bu yana Erkek Basketbol Takımı Başantrenörlüğünü yürüten Ergin Ataman ile yolların ayrıldığını resmi sitesinden açıkladı.

Açıklamada; "2012 yılından bu yana Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörlüğü görevini yürüten Ergin Ataman ile yollarımızı ayırdığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Ergin Ataman, görev yaptığı dönemde, Yenilmez Armada'yı 23 yıl aradan sonra Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa taşıdı. 2015-16 sezonunda Galatasaray Odeabank ile Eurocup şampiyonluğu yaşayarak kariyerine bir Avrupa Kupası daha ekledi ve Avrupa'da üçüncü kez kupa kazanma başarısı gösteren ilk ve tek Türk antrenör oldu Aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü üyesi olan Sayın Ataman'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERergin ataman