UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN-OKAN KURT ÇİFTİNİN YENİ EVİ ÇOCUK İÇİN Mİ?

Demet Akalın’ın iş adamı eşi Okan Kurt Beykoz Acarkent’te aldıkları yeni evleri hakkında ilk kez konuştu. En son eşi Demet Akalın’ın Nisan ayındaki doğum gününde çocuk için söz alan Okan Kurt, “Ben sözümde durdum evi aldım artık sıra çocukta” dedi.

DEMET AKALIN-OKAN KURT ÇİFTİNİN YENİ EVİ ÇOCUK İÇİN Mİ?

Okan Kurt, Ramazanın ilk iftarını yaptıktan sonra Bebek parkında kızı Hira’yla eğlenirken görüntülendi. Kızına dondurma ve oyuncak sözü verdiğini dile getiren ünlü iş adamı, iftar yemeğinin ardından soluğu Bebek parkında aldıklarını ifade etti.Demet Akalın’ın iftar yemeğinin ardından eve geçtiğini söyleyen Kurt, kızı Hira ile gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“RAKAMLAR DOĞRU DEĞİL!”

 Beykoz Acarkent’te lüks bir villa alan Okan Kurt 7 odası 2 salonu bulunan Acarkent'teki villa için 4 milyon dolar ödediklerini yalanladı. Rakamların doğru olmadığını söyledi ancak net bir cevap vermeyerek de akıllarda soru işareti bıraktı. Okan Kurt rakamlar doğru mu sorusuna “Yok rakamlarla aram yok. Rakam falan bilmiyorum ben” diyerek kafaları karıştırdı.

Öte yandan  Okan Kurt geçtiğimiz Nisan ayında, eşi Demet Akalın’ın doğum gününde çocuk isteğini dile getirmişti. Ünlü popçu, “Evi al çocuk işi tamam” diyerek eşine basının önünde söz vermişti. Okan Kurt sözünde durdu. Şimdi gözler Demet Akalın’da. Bakalım yeni ev ikinci çocuk için mi? Hira’ya kardeş gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.


GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROKAN KURT  DEMET AKALIN