UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İZOLY BİLGİSAYAR'DAN GÖRKEMLİ LANSMAN GECESİ

Teknoloji markası İzoly bilgisayar'ın dün akşam lansman daveti Kuruçeşme'de bir mekanda yapıldı.

İZOLY BİLGİSAYAR'DAN GÖRKEMLİ LANSMAN GECESİ


Yaklaşık 2 senedir Türkiye pazarında boy gösteren sayılı teknoloji markalarından biri olan İzoly bilgisayar geçen gece görkemli bir lansman töreni ile 2017 yılında piyasaya sürdüğü ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Geceye sosyete ve magazin dünyasından isimler katıldı.

İzoly bilgisayar gecede yeni ürettikleri teknoloji ürünlerini tanıttı.

Asted Teknoloji marka yetkilisi İzoly bilgisayar hakkında lansman gecesine katılan misafirler ve basın mensuplarına İzoly markası hakkında bilgi verdi.

İşte geceden notlar;

İZOLY BİLGİSAYAR MI ? BU DA NEDİR? 

Hiç kuşkusuz 20. Yüzyılın hayatımızın rutinini değiştiren ve pek çok alanda kolaylık sağlayan en büyük icatları arasında bilgisayarlar gelmektedir.

Bilgisayar bizim için bu denli önemliyken aslında işin üreticilerinden aynı önemde bahsetmiyoruz. Bilgisayarların bugün neredeyse insan zekası ile yarışır boyutta gelişmesinin altında bu üretici firmaların başarısı yatmaktadır.

İşin içine girerek yaptığınız basit bir araştırmada, bu işi ciddiyetle yapan ve bilgisayarın hemen her parçasının üretimini sağlayan yerli ve yabancı firmalar olduğu görebilirsiniz.

İşte bu firmalardan biri olan İzoly, Türkiye’de yerel pazarda aktif bir rol oynayarak bilgisayarın iç donanımı anlamında aklınıza gelebilecek pek çok ürünün yerli üretim ve dağıtımını sağlamaktadır.

Bu işi dünya çapında da sürdüren firma, özellikle yerli pazarda alanının iddialı firmaları arasında kendini göstermeye başlamaktadır.

Asted Teknoloji A.Ş markası izoly diğer markaların yanı sıra teknolojiyi daha ekonomik bir şekilde müşterilerine sunmaktadır. 

Genelde teknoloji markaları en yeni teknolojiyi yüksek fiyattan pazara sunarlar ve eski teknolojiyi kaldırırlar. Bu sebeple ihtiyacınız aynı olsada en yeniyi en yüksek fiyattan almak durumdasınızdır.

 

NASIL OLURDA %5’LERIN KONUŞULDUĞU BİR PAZARDA %50 UCUZ ÜRÜN OLUR, YOKSA SAHTE Mİ ?

İzoly’de işler biraz farklı işliyor.

izoly 2 ile 5 yıl önceki üretilen İntel işlemcileri kullanarak güncel bilgisayarların yarı fiyatına bilgisayar almamızı sağlıyor.

İntel’in nesil çıkarma hızına yetişemeyeceğimiz mutlak.

İzoly sadece eski nesil işlemcileri kullanarak bu kadar fark yaratmıyor tabiki. Asted Teknoloji A.Ş bünyesinde olan marka;

Asboard – Anakart

Masconn – Bellekler

İzoly – Kasa,Klavye Mouse,Optik Sürücü gibi sistemde kullanılan parçaların %80’ini kendi üretmektedir.

Bu üretimden doğan maliyet avantajını direk müşterisine yansıtır. Aynı zamanda müşterisine distribütör,toptanci,ana bayi,bölge bayi gibi unsurları ortadan kaldırarak kendi sitesinden direk üreticiden ürün olma olanağı sağlar.

 

YERLİ ÜRETİM BİLGİSAYAR PARÇALARI

İzoly, bilgisayarların iç donanım parçalarını sağlayarak hem büyük bilgisayar üreticilerinin bu alandaki ihtiyaçlarını karşılamakta hem de bireysel müşterilere ürün tedarik edebilmektedir.

Bilgisayar parçalarının tedariki basit görünen ama aslında zor bir durumdur.

Çünkü,bu sektörde çok sayıda yan sanayi olarak ifade edilen kalitesiz ürünleri görmek mümkündür. Bu tarz kalitesiz ürünler de tüketicinin ve hatta üretici firmaların başını ağrıtabilmektedir.

Bu nedenledir ki, İzoly gibi köklü firmaların varlığına bu alanda her zaman ihtiyaç duyulmaktadır.

İşin içinde olmayan, ürün kalitesinden çok fazla anlamayan tüketici kesim için bu güven son derece önemli olabilmektedir.

Aslında büyük firmalar açısından da durum farklı değildir.

Nitekim onlarda ihtiyaç duydukları kaliteli ürünlere erişim açısından İzoly gibi kaliteli ürün tedariki sağlayan firmalara daima ihtiyaç duymaktadırlar.

İZOLY, BÜYÜYEN BİR GÜÇ

Türkiye’de teknoloji sanayiinin gelişimi ve Türk teknoloji çalışmalarının dünyaya yayılımı açısından böylesine başarılı girişimlere ülke olarak her zaman ihtiyaç duyduğumuzu düşünürsek, İzoly’in Türk teknoloji pazarı için önemini daha iyi kavrayabiliriz.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERizoly bilgisayar  izoly  asted  izoly pc