UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OLAY! ÜNLÜ ÇİFTLER ARASINDA AKILLARA ZARAR TAKİP TRAFİĞİ!

Oyuncu Birce Akalay’ın ihanet iddiasıyla boşandığı eski eşi Sarp Levendoğlu’nun, balet Can Tunalı’yı sosyal medyadan takip ettiği ortaya çıktı.

OLAY!  ÜNLÜ ÇİFTLER ARASINDA AKILLARA ZARAR TAKİP TRAFİĞİ!

Güzel oyuncu Birce Akalay, 2014 yılında evlendiği Sarp Levendoğlu’yla geçen Ocak ayında boşanmıştı.

Sarp Levendoğlu’nun sık sık Muğla Datça’ya gitmesi, Deliormanlı filminde rol arkadaşı Derya Şensoy’la adının anılması son zamanlarda ikilinin arasında buzlar olduğunu ortaya koymuş ve boşanma kaçınılmaz olmuştu.

Birce Akalay bu ayrılığın ardından balet Can Tunalı’yla yeni bir aşka yelken açtı. Bu aşkın ilanının ardından, Sarp Levendoğlu’da daha evliyken aşk yaşadıkları konuşulan Derya Şensoy’la gizli aşklarını gözler önüne serdi.

Sarp Levendoğlu, Can Tunalı , Birce Akalay ve Derya Şensoy arasında öyle bir takip trafiği var ki akıllara zarar…

İŞTE UÇANKUŞ’UN ORTAYA ÇIKARDIĞI O TAKİP TRAFİĞİ!

Sarp Levendoğlu’nun Can Tunalı’yı twitterdan takip ettiği ortaya çıktı.


Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay birbirleriyle görüşmezken, eski eşin yeni aşkı takip etmesi, Birce paylaşılamıyor yorumlarına neden oldu.

Ayrıca Sarp Levendoğlu, eski eşi Birce Akalay’ı ve “Birce’nin gözleri” , “Birce Sarp” adlı sayfaları da hala takip ediyor.



Diğer taraftan Can Tunalı, Sarp Levendoğlu’nu takip etmiyor ama Sarp Levendoğlu ile aşk yaşadığı konuşulan Derya Şensoy’u takip ediyor



Diğer önemli bir detay ise ne Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy arasında bir takipleşme durumu söz konusu değilken, Derya Şensoy’un Can Tunalı’yı takip ediyor olması…



Birce Akalay ise bu karışık takip trafiğinde sadece sevgilisi Can Tunalı’yı takip ediyor.

Bu ünlü dörtlü arasındaki takip trafiği oldukça dikkat çekici türden, bakalım önümüzdeki günlerde takip listesinde ekleme ya da çıkarma olacak mı…

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13