UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SARP LEVENDOĞLU TÜM İZLERİ YOK ETTİ!..

Oyuncu Birce Alalay'la Ocak ayında boşanan Sarp Levendoğlu, ünlü oyuncunun yeni aşkı Can Tunalı'yla çıkan aşk haberleri ve mutlu fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından harekete geçti. Ünlü oyuncunun, eski eşinin tüm karelerini instagram hesabından sildiği iddia edildi.

SARP LEVENDOĞLU TÜM İZLERİ YOK ETTİ!..

Ünlü oyuncu Birce Akalay, daha boşanmadan eşi Sarp Levendoğlu'nu anlatan dövmesini omuzundan sildirirken, Sarp Levendoğlu hala kolundaki 'Birce' dövmesini tutmaya devam etmişti.

Güzel oyuncunun 3 aydır balet Can Tunalı'yla ilişkisi olduğunu öğrenen Levendoğlu, uzun süredir fotoğraflarını tuttuğu eski eşinin tüm karelerinin bir kaç dakikalık operasyonla instagram hesabından sildiği iddia edildi.

Söylenenlere göre boşandıktan sonra sosyal medyasında hala Birce Akalay'la fotoğraflarını tutan Sarp Levendoğlu'nun, Birce Akalay'ın Çeşme'de bir derginin partisinde Can Tunalı'yla fotoğrafları çıkınca bu fotoğraf operasyonunu gerçekleştirdiği iddia ediliyor. 

Ünlü oyuncunun fotoğrafları silmesinin ardından aşağıdaki sert göndermeyi paylaşıp, bir kaç dakika sonrada sildiği söyleniyor. Fotoğrafta İngilizce küfürlü bir paylaşım olduğu da dikkat çekiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13