UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT YILDIRIM EVLİLİK PROGRAMLARI HAKKINDA BAKIN NE DEDİ?..

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım ve eşi Imane Elbani havaların güzelliğini fırsat bilip, Nişantaşı sokaklarında, mağazaları dolaşırken görüntülendi.

MURAT YILDIRIM EVLİLİK PROGRAMLARI HAKKINDA BAKIN NE DEDİ?..

Çekimde olduklarını belirten Murat Yıldırım, çekimde olduklarını ve çekim sonu yemeğe çıktıklarını söyledi.

“İlk Öpücük” filminden dolayı uzun zamandır Bursa’da olan Yıldırım, “Çekimleri bitirdik, şimdi İstanbul’da “Kim Milyoner Olmak İster?”in çekimleri var, bir ara dizi için tekrar setlere döneriz” açıklamasında bulundu.

Yeni dizisi ile ilgili sorulara “Daha hiç senaryo seçmedik, sadece hangi kanalda olacağı belli o kadar” cevabını veren murat yıldırıma “ eşinize dizi ya da film teklifi gelse onaylar mısınız?” sorulduğunda “tabiî ki onaylarım, öyle bir şey olur mu? kendisi isterse çalışacak zaten” deyip konuya ilişkin samimi düşüncelerini aktardı.

Haklarında çıkan çocuk bekledikleri haberlerine de açıklık getiren sevilen çift öyle bir şeyin olmadığını, fakat düşündüklerini belirttiler.

Uzun zamandır, “Kim Milyoner Olmak İster?” programının  sunuculuğunu da yapan Yıldırım’a , evlilik programlarının yasaklanması ile ilgili düşünceleri sorulduğunda “Aile olmak güzel bir şey, mutlaka bunu istismar eden programlar olmuştur ama bunun hakkını verenler de oldu, orada evlenenler de oldu. Kurunun yanında bazen yaş yana biliyor” deyip, konuya ilişkin düşüncelerini paylaştı.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmurat yıldırım  imane elbani