UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SARIYER’DEKİ LÜKS ARACA YAPILAN SALDIRININ SEBEBİ BELLİ OLDU!

İstanbul Sarıyer’de seyir halindeki bir otomobilin önünü kesen saldırganlar, lüks araca kurşun yağdırdı. Lüks araçtaki iki İran uyruklu kişi hayatını kaybetti.

SARIYER’DEKİ LÜKS ARACA YAPILAN SALDIRININ SEBEBİ BELLİ OLDU!

Olay saat 20.15 sıralarında, Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi-Levent istikametinde yaşandı.

İddiaya göre; cadde üzerinde seyreden ve içinde iki İran uyruklu kişinin bulunduğu 34 RB 9549 plakalı lüks aracın önü 34 HD 9999 plakalı bir cip tarafından kesildi. Cipten inen kişi ya da kişiler araca ateş açtı.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Saldırganlar ateş açtıktan sonra olay yerinden uzaklaşırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis yönlendirildi. İlk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, aracı kullanan S.K.’nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Araçta bulunan ve ağır yaralanan M.M. ise Maslak’ta bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Durumu ağır olan M.M yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri, şerit çekerek araç üzerinde incelemelerde bulundu. Polis, olayın aydınlatılması için çevrede bulunan güvenlik kamerasına ait kayıtları incelemeye aldı.

Öte yandan, aynı caddeden geçen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, olay yerinde durarak yetkililerden bilgi aldı. Genç, aldığı ilk bilgilere göre olayın alacak -verecek meselesinden kaynaklandığını belirtti.

KEMERBURGAZ’DA ŞÜPHELİ ARAÇ

Şüpheli aracın peşine düşen ekipler, zanlılara ait olduğu öne sürülen aracı, Kemerburgaz yolu üzerinde ise ateşe verilmiş bir halde buldu. Polis zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSARIYER  SALDIRI