UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRANSFER MÜJDESİ! AZİZ YILDIRIM'DAN GELDİ!..

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Nisan ayı Yüksek Divan Kurulu toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. "2-3 teknik adamla görüşüyoruz. Mayıs ayında tüm transferlerimizi bitireceğiz. Gelecek sezon da şampiyon olacağız" diye iddialı konuştu.

TRANSFER MÜJDESİ! AZİZ YILDIRIM'DAN GELDİ!..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Nisan ayı olağan toplantısında sarı lacivertli taraftarlara müjde verirken, flaş açıklamalarda da bulundu...

Yıldırım, kürsüde şunları söyledi...

- Topuk Yaylası'nın tapusunu 13 Milyon 750 Bin TL karşılığında aldık.

- Gebze'de üniversitemizin bir bölümünü yapmayı planlıyoruz ve alt yapı tesisleri kuracağız. Fikirtepe'de üniversitemizin ilk binasını yapacağız.

- Diğer kulüplerin 500 milyon doların üzerinde borcu var. Örtülü olanlar hariç. Kulübümüzün toplam borcu 270 Milyon dolardır. Bankalarla görüşüyoruz, bunları yapılandıracağız.

- Basketbolda Doğuş ile görüşmelerimiz var. Daha bitmiş birşey yok ama çalışmalarımız sürüyor.

- Belli bir noktaya geldi olay. Basketbol bütçemiz 30 milyon Euro'ya doğru gidiyor. Şampiyon olan takımların bütçesi böyle.

- Futbolda kötü gittik bu sene. Hocamız Hollanda Milli Takımı'ndan teklif aldı. Gidecek.

- Gelecek sezon için 2-3 antrenörle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu Mayıs ayında tüm transferleri bitireceğiz. Önümüzdeki sezon mayıs ayı geldiğinde şampiyon olacağız.

- 50 milyon bütçemiz oluyor, karşımızdaki rakip 100 milyon Euro'ya adam alıyor. Biz de basında Avrupa'da şampiyonluk hayali kuruyoruz.

- Lider takımın sahasına 25 bin taraftar geliyor. Tribünler dolmuyor. 3 Temmuz'da stadımızı sadece 50 bin kadın doldurdu.

MOSTUROĞLU "FUTBOL TAKIMININ DURUMU KABUL EDİLİR DEĞİL"

Fenerbahçe asbaşkanlarından Şekip Mosturoğlu ise yaptığı konuşmada 3 Temmuz Süreci'nin yaratmış olduğu durumlar için maddi manevi tazminat için hukuki çalışmaların devam ettiği söyledi.

Mosturoğlu "3 Temmuz Süreci'nin ilk günlerinden itibaren her toplantıda sizlere sürece ilişkin bilgi verdik. Yargıtay Başsavcılığı, mahkemenin verdiği beraat kararının onanması için Yargıtay 5. Dairesi'ne göndermiştik. Büyük Fenerbahçe Camiası'nın artık beklediği, beraat kararının onanması olacaktır.

Kumpan davasının bir dahaki duruşma 22 Mayıs'ta Silivri'de yapılacaktır. Süreçte kulübümüzün uğradığı maddi manevi tazminat için hukuki çalışmalarımız devam etmektedir. Hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan 550 dönüm arazi ve bunlar üzerinde yapımış olan kapalı spor salonları statlar vardır.

Topuk Yaylası'nın tapusu alınmıştır. Üniversite'nin önümüzdeki yıl faaliyete geçmesi için gerekli çalışmalar yapıldı. Bu ay içerisinde netleşecek" dedi.Futbol takımının bu sene kötü bir performnas sergilediğini belirten Mosturoğlu "Profesyonel futbol şubemiz yarışın gerisinde kalmıştır. Taraftarı üzen bu durum bizleri de üzmüştür.

Bu kabul edebileceğimiz bir durum değildir. Bunun sebepleri bellidir ve bunun için gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi hedefini gerçekleştirmek için takımımız gerekli çalışmayı yapıyor. Basketbol'da taraftarlarımız takımımızı THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ne taşıdı ve futbol takımına da destek olmalı. Koçumuz Obradovic'e güveniyoruz ve şampiyonluğu hak ettiğine inanıyoruz. Kadın Basketbol Takımımız'ın da önümüzdeki yıl Avrupa Ligi'ni kazanacağına inanıyoruz ve kendilerinden kupa bekliyoru" diye konuştu.

VEFA KÜÇÜK "FENERBAHÇE FUTBOL ŞUBESİ DIŞINDA BÜTÜN BRANŞLARDA İFTİHAR EDİLECEK SONUÇLARA İMZA ATILIYOR"

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Fenerbahçe Futbol Şubesi dışında bütün branşlarda iftihar edilecek sonuçlara imza atılıyor" dedi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün konuşmasıyla başladı. Bu sezon Futbol Şubesi'nin beklenen performansı sergileyemediğini söyleyerek sözlerine başlayan Küçük, "Fenerbahçe Futbol Şubesi dışında bütün branşlarda iftihar edilecek sonuçlara imza atılıyor.

Fenerbahçe Erkek ve Kadın Basketbol Takımları'nın yanı sıra, voleybolda, kürekte, boksta, atletizm, yelken ve masa tenisinde başarılı sonuçlar aldık. 3 Mayıs'ta kulübümüzün kuruluşunun 110. yılını kutlayacağız. Bunun yanında Atatürk'ün kulübümüzü ziyaretinin yıldönünümü kutlayacağız. Dereağzı'ndaki törenle bu kutlamaları yapacağız. Bu törenlerde sizleri de aramızda görmek isteriz" diyerek toplantının açılışını yaptı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaziz yıldırım