UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NUSRET’TEN TUZLAMAYA 7.5 MİLYON LİRA!

Nusret, tuz dökme hareketi için Amerikalı bir ajansla anlaşıp kesenin ağzını açtı. Yaptığı tuzlama hareketinin dünyada bir harekete dönüşmesi için Nusret tamı tamına 2 milyon dolar yani 7.5 milyon lira bütçe ayırdı.

NUSRET’TEN TUZLAMAYA 7.5 MİLYON LİRA!

Nusret’in tuzlama hareketi sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da gündemine oturdu.

Kendine hayranlığıyla bilinen Nusret, dükkanlarından kazandığını kendi PR’ı için harcamaya başladı. Yaptığı bu tuzlama hareketine büyük önem veren Nusret, Amerikalı bir ajanla anlaşıp kendini onlara teslim etti.  

Şirket içinde kendisi için yaptığı bu PR çalışmasının markaya zarar verdiğini söyleselerde Nusret yine de tuzlama hareketine son hızıyla devam ediyor.

Markası Nusret’e değil de kendisinin yaptığı bir tuzlama hareketinin tanıtılması için 7.5 milyon lira ayırdı ve bu bütçesini en iyi şekilde kullanıyor.

Nusret, İstanbul’a kar yağdığında 2 günlük tuz parasını karşılayacak kadar bir bütçeyi kendi tuzlama bütçesine ayırmış oldu.  

Leonardo DiCaprio’nun Dubai’de Nusret’e gitmesi, Narcos dizisinde  gözükmesi, İtalyan oyuncu Marco Borriello, ünlü şarkıcı Bruno Mars, Golden State Warriors, Galatasaraylı Lukas Podolski, Bayer Leverkusen’de oynayan mili oyuncularımız Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, Arsenel'de forma giyen Welbeck, Lyon takımında oynayan Doria ve daha bir çok kişini paylaştığı tuzlama hareketinin hepsini bir maliyeti vardı.

Bunun yanında Ben Affleck ve Rihanna’nın beyaz t-shirt’lerin üzerine Nusret’in tuzlama hareketi yaparken fotoğrafını kullanmasının bir fotomantaj olduğunu da hatırlatalım.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnusret