UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HERKES ŞOKTA! TUR ŞANSI İSTANBUL’DAKİ MAÇA KALDI!

Beklenen mücadele başladı. Fransa'da Lyon'a konuk olan Beşiktaş, Babel'in golüyle uzun süre önde götürdüğü maçı son dakikalarda yediği iki şok golle 2-1 mağlup oldu.

HERKES ŞOKTA! TUR ŞANSI İSTANBUL’DAKİ MAÇA KALDI!

Lyon'un gollerini Tolisso ve Morel kaydetti. Siyah-Beyazlılar tur şansını Vodafone Arena'ya bıraktı.

İlk yarı, temsilcimiz Beşiktaş'ın 1-0 üsünlüğü ile sona erdi. İlk yarıdaki oyunun ikinci yarıya taşıyamayan Beşiktaş, Lyon'un baskısına cevap veremedi. Topu tutmakta zorlanan temsilcimiz, son dakikalarda gelen 2 gole mani olamadı.

MARCELO ARENA’DA YOK!

Lyon'da Rafael, Adriano'ya arkadan yaptığı sert faul sonrası sarı kart gördü ve rövanş maçında cezalı duruma düştü. Beşiktaş'ta da Marcelo sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. 

MAÇTAN ÖNCE SAHA KARIŞTI!

Lyon ile temsilcimiz Beşiktaş arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi   çeyrek final mücadelesi öncesinde Lyon taraftarı sahaya girdi. 

Tribünlerde üst katlarda bulunan Beşiktaşlı taraftarların alt bölümde yer alan Lyon taraftarlarının üzerine doğru torpil ve meşaleler attığı ve Lyon taraftarının bunun üzerine tribünlerden aşağı inerek sahaya indiği öğrenildi. Fransız polisi de güvenliği sağlamak için saha içerisine girdi.

UEFA'DAN AÇIKLAMA

Olaylardan kısa bir süre sonra UEFA resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaparak mücadelenin gecikmeli olarak başlayacağını duyurmuştu.



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBEŞİKTAŞ