UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZAFER ALGÖZ SET ARKADAŞI OZAN GÜVEN'İN DİZİSİNİ NEDEN İZLEMEDİ?

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) bünyesinde Modern Dans Topluluğu İstanbul (MDTİst), yeni prodüksiyonu “Jizel” ile kuruluşunun 7. yılında İstanbul seyircisi ile buluştu…

ZAFER ALGÖZ SET ARKADAŞI OZAN GÜVEN'İN DİZİSİNİ NEDEN İZLEMEDİ?


Bir dünya klasiği olan Giselle balesi, Jizel adı verilmesinden de anlaşılacağı gibi bulunduğumuz coğrafyaya has, günümüz sosyal dokusunda örüldüğü, farklı bir form ile sahnelenendi!..

Prömiyerini 5 Nisan saat 20.00’de Fulya Sanat’ta yapan Jizel ile İDOB’un tanınmış koreograflarından Aysun Aslan uzun bir aradan sonra sahnelere döndü!...

Zafer Algöz bu keyifli bale gösterisini izlemeye gelenler arasındaydı!..

Gösteri hakkında konuşan başarılı oyuncu şunları söyledi;

“Aysun başarısını kanıtlamış bir hoca. Çok başarılı bir iş yaptılar. Futbolcudan daha fazla kalori harcanan bir iş. “

Ünlü oyuncu Zafer Algöz'ün 'Haşırt Dı Bilekbord' isimli kitabı, güldüren set ve sahne anılarıyla keyifli bir okuma yaşatmaya devam ediyor!..

“Kitap hakkında neler düşünüyorsunuz, ne durumda okuyuculardan gelen tepkiler?” diye sorulduğunda ise “Kitap büyük bir başarı yakaladı. 9. baskıyı yapacak yakında. 2 Ayda böyle bir baskı benim için sürpriz oldu. Dünya ve Türkiye gergin zamanlar yaşıyor. Bu şekilde insanlar biraz gülsün istedim… İnsanların içine su serptiysem ne mutlu bana!.. Benim içinde ilginç bir deneyim oldu.”

Ayrıca ünlü oyuncu kitabının ilerleyen zamanlarda dizi değil ama tek kişilik bir gösteri olabileceğinin müjdesini verdi!..

“Arif v 216” projesinde yer olacak Zafer Algöz’e bir de bu muhteşem proje hakkında sorular sorduk!..

Çok güçlü bir kadroyla çalıştıklarını belirten ünlü oyuncu daha gelecek olan bir çok başarılı sürpriz ismin de olacağı müjdesini verdi!..

ARİV V 216 FİLMİ ÇEKİMLERİ BAŞLIYOR!..

Oyuncu, “Çekimler Mayıs ayının son haftası başlayacak… Büyük ve pahalı bir prodüksiyon tabi… Eşi benzeri yapılmamış bir proje olacak”

“Arif v 216” filmi fragmanında yer alan sigara sahneleri gündeme düşmüştü…

Nasıl karşıladığını sorduğumuzda ise, “Ben kahkahalarla karşılıyorum, çok gereksiz ve komik iddialar onlarla ilgilenmiyorum. Cem’in ilgilendiğini de düşünmüyorum”

Ozan Güven’in yer aldığı internet dizisi projesi ile ilgili olarak daha izlemediğini belirten sanatçı, “Ozanın dizisini izleyemedim ama çok güzel şeyler duydum. Türkiye’de yapılmamış denenmemiş bir şey…” dedi..

İzlemediği için Ozan Güven’in kendisine sitem ettiğini de ekledi!..

Son olarak aşırı cesur sahnelerden konu açıldı!..

“Bir karesini bile izlemedim. Yorum yapamam…” dedi ve geçiştirdi!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERZAFER ALGÖZ