UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURAK ÖZÇİVİT VE FAHRİYE EVCEN ÇİFTİ NEREDE EVLENİYOR?..

Akşam gazetesi magazin müdürü Barış Kocaoğlu Akşam Life'da Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ilişkisini değerlendirdi. İşte Kocaoğlu'nun o yazısı.

BURAK ÖZÇİVİT VE FAHRİYE EVCEN ÇİFTİ NEREDE EVLENİYOR?..

Malum, bu yaz evlenmesi beklenen en ünlü çiftimiz Burak Özçivit-Fahriye Evcen... Geçtiğimiz günlerde yakışıklı oyuncu ve ailesi, Evcen’i ailesinden istemiş, yüzükler takılmıştı. Bu aile arası törenin hemen ardından hummalı bir çalışma başladığını öğrendim.

Bir kere düğün zamanı da, düğünün yapılacağı şehir de net. Ünlü çift Ramazan’dan hemen sonra İstanbul’da rüya gibi bir düğünle dünyaevine girecek.

Şu an 4-5 lokasyon var baktıkları. Fakat bunlardan ikisi öne çıkıyor. Biri Sait Halim Paşa Yalısı diğeri ise Aija Hotel. İkisi de son derece şık ve elegant yerler. Hem Özçivit hem de Evcen’e yakışacaktır.

 

Keşke anlaşmalı olsa…

11 yıl önce çok konuşulan ve olaylı şekilde yapılan bir evlilik ve 11 yıl sonra yine olaylı bir şekilde boşanma davasıyla karşımıza çıkan bir ikili Demet Şener ile İbrahim Kutluay… Evliliklerini Ömer ve İrem adında iki çocukla taçlandıran iki ünlü ismin birliktelikleri ihanet iddialarıyla sarsıldı. Aslında son 4 yıldır aldatma haberleri yazılıyordu. Demet Şener ise iddialara inat, eşiyle mutluluk pozu veriyordu. Ta ki son yazılanlara kadar... 4 yıldır susan Şener, artık sözünü esirgemiyor, alnım ak diyor… İkilinin boşanma davası iki kez ertelendi. Son mahkemede çıkan tartışma sesleri salonun dışarısına kadar duyulmuş. 15 Haziran’da İbrahim Kutluay’ın tanıkları dinlenecek ve bu iş öyle sessiz sedasız bitmeyecek gibi gözüküyor. Belli ki, bu dava daha çok uzayacak ve gündemde uzun süre kalacak. Bu sürecin hem kendilerine, hem aile ve çocuklarına psikolojik olarak zarar vereceği aşikar. Hâlâ bir şans varken umarım çekişmeli değil de, anlaşmalı  boşanmayı başarabilirler.

 

Cem Yılmaz kadrosunda Ajda! 

Cem Yılmaz, beklenen filminin kadrosuyla sosyal medyada resimlerini paylaşmaya geçen hafta başladı. ”Arif V 216” filminin yönetmeni Kıvanç Barıönü, oyuncuları ise Ozan Güven, Özkan Uğur, Zafer Algöz ve yeni transfer Seda Bakan oldu. Filmin ilk fragmanını yayımlayan oyuncu, Ocak 2018’de filmin gösterime gireceğini de bildirdi. Ocak ayına kadar artık sabırsızlıkla bekleyecek tüm sevenleri. Ama esas sürpriz Ajda Pekkan’dan geldi. Süperstar filmde rol almayacağını ama şarkılarıyla filmde olacağını söyledi. Film hem görsel açıdan hem de Ajda Pekkan’ın şarkılarıyla kulağa da hitap edecek belli ki. Şimdiden gişesi bol olsun.

Nurella’dan  şok veda

Bu ayrılışın ve Nur Yerlitaş’ın bunaldığının sinyallerini bundan 2 hafta önce almıştık ve burada da yazmıştım. Geçen haftalarda Ivana Sert’in kovulduğu haberlerinden kısa bir süre sonra Nur Yerlitaş’ın programdan kendi isteğiyle ayrıldığı iddiaları gündeme düştü. Ünlü modacı ‘İşte Benim Stilim’ programını kesin bir dille bıraktığını açıkladı. Kendisi ruh sağlığının bozulduğunu ve televizyonda bundan sonra haftada bir olabilecek bir programın içinde olmak istediğini söyledi. Nur Yerlitaş olmadan program nasıl gider bir muamma… Yerine kimin geleceği veya Nurella’nin boşluğunu doldurabilir mi bilinmez. Ama bildiğim yapım ekibinin Nur Yerlitaş’ı geri döndürme derdinde olduğu…  Belki kısa bir süre sonra İvana       Sert gibi bir geri dönüş görürüz.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFAHRİYE EVCEN  BURAK ÖZÇİVİT