UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

G.ERGEN’İN ÇOCUK BAKICISININ SIRRINI UÇANKUŞ ÇÖZDÜ!

Gazete manşetlerine taşınan, Sabah gazetesine de “Bu ne samimiyet” şeklinde manşet olan Gülben Ergen’in aslında eski eşi Erhan Çelik’i kıskandırma operasyonu yaptığı konuşuluyor.

G.ERGEN’İN ÇOCUK BAKICISININ SIRRINI UÇANKUŞ ÇÖZDÜ!

24 saattir magazin gündemini “Bu ne samimiyet” başlığı altında meşgul eden Gülben Ergen ile şoförü olduğu söylenen ancak çocuklarının bakıcısı olan Şahabettin Aydın’la birlikte fotoğraflarının sırrını UçanKuş ortaya çıkardı.

İşte olayın perde arkası;

OLAY DÜN GECE YARISI PATLADI!

Dün gece saatler gece on iki sularına yaklaşırken gazete manşetleri yavaş yavaş UçanKuş TV’nin haber merkezine gelmiş, gazete manşetlerini gören editörler hemen Gülben Ergen haberini görmüş ve Gece Kuşu programına yetiştirmek için harekete geçmişti!

Bu sırada ekranda Gece Kuşu programında UçanKuş TV haber müdür Faik Erdemli ve UçanKuş TV genel müdürü Anılcan Tanrıyar programda magazin dünyasının geçmişten bugüne gelinen noktasını tartışıyordu…

Gazete manşetinin hazırlanmasının ardından Gece Kuşu programının sunucusu Anılcan Tanrıyar’ın kulağına haberin hazır olduğu ve ekrana verilmesi söylendi.

Bu talimatın ardından haber ilk olarak Gece Kuşu’nda masaya yatırıldı!

Saatler 00:45’i ve bu haber yayınlanmıştı bir kere… Bütün magazin basını bu haberi konuşuyor, dedikodular alıp başını gidiyordu!

Gülben Ergen ve şoförü sanılan bakıcısı Şahabettin Aydın fotoğrafları artık gündeme damgasını vurmuştu.
Asıl dikkat çeken ayrıntı ise Şahabettin beyin fotoğrafların altına yazdıklarıydı! Bir fotoğrafın altına kimi zaman abla kardeş, kimi zaman ise aşk kokulu şarkılar gönderiyordu!

GÜLBEN ERGEN GECE YARISI PATLADI!

Artık gece 2 olmuştu… Çocuklar çoktan yatmış, ancak magazin basınının bu haberden sonra gözüne bir türlü uyku girmemişti… İşte ilk açıklama o zaman geldi!

“Yazıklar olsun kardeşim dediğim çocuklarımın babasının akrabası, evimizin neşesi, evlatlarımın manevi ağabeyi ile beni yazan zihniyete!!! Boşandım diye, hayatımda kimse yok diye, aylardır adımın yanına tanımadığım, yüzünü görmediğim ne isimleri yapıştırdılar! Ama buna pes!”

Pes diyordu, Gülben Ergen belli ki çıkan haberlerden rahatsızdı!

Fotoğraflar, videolar ve Gülben Ergen’in açıklamaları konuşuluyordu ki işin detaylarını UçanKuş’a bugün gelen fısıltılar biraz daha netleştirdi!

VARAN 1: PLATONİK AŞIK!

Fısıltılara göre Şahabettin bey Gülben Ergen’e platonik olarak aşık!

Bu durumdan ise Gülben Ergen ve bütün yakın çevresi haberdar! Ancak Gülben hanım hu durumdan memnun çünkü Şahabettin bey bu aşkın verdiği sahiplenme duygusuyla Gülben Hanımın çocuklarını kendi çocukları kadar seviyor ve kolluyor!

VARAN 2: MUSTAFA ERDOĞAN YASAKLAMIŞ!

Yine söylentiler Şahabettin beyin bu durumundan akrabası olduğu Mustafa Erdoğan’ın da Gülben Ergen’le evli olduğu dönemde dikkatini çekmiş ve Şahabettin beyi ne evin yakınlarına ne de evin içine dahi sokmuyormuş!

Hatta öyle ki… Gülben Ergen açıklama yapması için Mustafa Erdoğan’ı aramış fakat kulislerde olayın doğruluğu konuşulduğu için bugün Mustafa Erdoğan açıklama yapmaktan kaçınmış…

VARAN 3: ERHAN ÇELİK KOVMUŞ!

Erhan Çelik de bu durumun farkına varmış. Hatta evli oldukları dönemde umutsuz aşık Şahabettin Aydın’ı Gülben Ergen’in yanından kovmuş ve gelmemesini söylemiş!

OLAYIN SIRRI: ERHAN ÇELİK’İ KISKANDIRMAK!

İşin ilginç yanı ise ayrıntılara dikkat edenler için geliyor şimdi! Şahabettin beyin hesabı 1 Mart’ta ilk fotoğraf paylaşılmış. Sadece 17 gün önce…

Şimdi bu tarihe bakılınca herkes merak ediyor. Acaba bu hamle planlı mıydı diye…

Erhan Çelik’ten boşandıktan birkaç ay sonra samimi “fotoğraf operasyonu” başlamış.

Şimdi gözler Gülben Ergen’de…  Yaptığı açıklamalar aslında doğru Gülben Ergen’in…

Fakat tabi ki itiraf etmediği ve gizlediği olay kıskandırma operasyonu…

Zaten herkes bu samimi görüntülere şaşırmış ama nedenini çözememişti.

Ancak bu yazıdan sonra sır nokta ortaya çıktığına göre ne kimsenin gazetenin “Bu ne samimiyet” başlıklı haberini yermesi, ne de bu pozlar yüzünden Gülben Ergen’i ayıplaması doğru değil…

Kısacası UçanKuş olarak biz bunun adına “AŞK” diyoruz!

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgülben ergen  Şahabettin Aydın